WhatsApp Yedegi IOS'a Geçirme

Makaleler
2
Merhabalar, iPhone aldım. Önceki telefonum Android idi. Drive ile yedekliyordum WhatsApp'ı IOS'a bu yedeği geçirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, iPhone aldım. Önceki telefonum Android idi. Drive ile yedekliyordum WhatsApp'ı IOS'a bu yedeği geçirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam ben aradım ama bulamadım. Birkaç arkadaş bilgisayara 3. parti uygulamalar yükleyip yapılıyor demişti. Bende 3. parti uygulamalar aracılığı ile yapmak istemedim. Android yedeği Google Drive'a yedekliyor. Apple ise ICloud'a yedekliyor. Ben bütün yedekleri Gmail Drive hesabıma yedekledim, sonrasında App Store'den Google Drive ben yüklememe rağmen hep iCloud yedeği istedi. Olmadığı için temiz bir sayfa açmıştım.

Aynen bende de öyle şu an, tertemiz sayfa. Teşekkürler ilginiz için.

Şu anda 3. parti uygulamaları kullanmadan yapamıyorsunuz. Ama yakın zamanda WhatsApp iki hizmet arasındaki yedekleri aktarmak için çalışma yapıyor. Yıl sonuna doğru bu özellik aktif hale gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…