WhatsApp Yedegi IOS'a Geçirme

• Konuyu başlatan Leka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 592
Merhabalar, iPhone aldım. Önceki telefonum Android idi. Drive ile yedekliyordum WhatsApp'ı IOS'a bu yedeği geçirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam ben aradım ama bulamadım. Birkaç arkadaş bilgisayara 3. parti uygulamalar yükleyip yapılıyor demişti. Bende 3. parti uygulamalar aracılığı ile yapmak istemedim. Android yedeği Google Drive'a yedekliyor. Apple ise ICloud'a yedekliyor. Ben bütün yedekleri Gmail Drive hesabıma yedekledim, sonrasında App Store'den Google Drive ben yüklememe rağmen hep iCloud yedeği istedi. Olmadığı için temiz bir sayfa açmıştım.

Hocam ben aradım ama bulamadım. Birkaç arkadaş bilgisayara 3. parti uygulamalar yükleyip yapılıyor demişti. Bende 3. parti uygulamalar aracılığı ile yapmak istemedim. Android yedeği Google Drive'a yedekliyor. Apple ise ICloud'a yedekliyor. Ben bütün yedekleri Gmail Drive hesabıma yedekledim, sonrasında App Store'den Google Drive ben yüklememe rağmen hep iCloud yedeği istedi. Olmadığı için temiz bir sayfa açmıştım.
Aynen bende de öyle şu an, tertemiz sayfa. Teşekkürler ilginiz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı