Dodo1903
Hectopat
Merhabalar. WhatsApp mesajlarımı yedekleyecektim fakat %2'de kaldı 30 dakikadır böyle yaklaşık. Uygulamayı kapat aç yaptım bir şey değişmedi. Beklemeli miyim daha?
İcloud’a yedekliyorum. Alanım da var, interneti de değiştirdim hala aynıYedeklerinizi Google Drive'a kaydediyorsanız kotanız dolmuş olabilir. Bir diğer ihtimal de şu anlık kararlı bir internetiniz olmayabilir. Lokal yedekleyebiliyorsanız şimdilik öyle yedekleyin, internetinizi değiştirip deneyin. Sandığım kadarıyla iOS kullanıyorsunuz, Android için daha farklı öneriler verebilirdim... Yine de ilk söylediklerimi kontrol edin derim.
Hocam yeni okudum Yedeklenebilmesi için İcloud’da yedeklenme miktarının en az 2.05 katı boş yer olması gerekiyomuş bende o kadar yok sanırım bu yüzden. Ama depolama uyarısı da vermiyor garip.Umuyorum ki sorununuz bir şekilde çözülmüştür ama çözülmediyse ekstradan şunları kontrol edebilirsiniz:
Yardımcı olabilmişimdir umarım.
- iCloud sunucularında o sırada problem olabilir, problem buysa şu an başarıyla yedeklemişsinizdir.
- WhatsApp güncel değilse güncelleyin, tahminimce daha önceden güncellemişsinizdir.
- Videoları yedekleme dışında bırakırsanız sadece yazılar ve görseller hızlı bir şekilde yedeklenir. Ayarlar -- Sohbetler - Sohbet Yedekleme -- Videoları dahil et (en aşağıda) bu yolu izleyerek videoların yedeklenmesini kapatıp deneyebilirsiniz. Büyük boyuta sahip videolar bu şekilde yedeklenmeyecektir.
![]()
Kanka 10 ay geçmiş adam sorunu çoktan çözmüştür.Aynı sorunu yaşadım, telefondaki antivirüs ve cleaner programlarını kaldırınca sorun çözüldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.