Çözüldü WhatsApp'ta geçmişte kullanılan çıkartmalar nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
Mersin
Kendine kaydetmesi için bir arkadaşa birkaç çıkartma hazırlayıp klasör oluşturmuştum ve buradaki çıkartmalar klasörü sildiğim halde geçmiş bölümünde hala görünmeye devam ediyor. Whatsapp'ta çıkartmalarım kısmında bunlar görünmediği için silemiyorum da. Sadece kullandığım klasör var orada. WhatsApp'ı silip yeniden mi kurmam lazım bu çıkartmaların görünmemesi için?

Çözüm
Kendi numaranızı rehberinize kaydedin. ( Başkalarını rahatsız etmeyin diye önerdim. Yoksa sohbet fark etmeksizin yapabilirsiniz. )
Ardından geçmiş sekmesinde o istemedikleriniz kalmayana dek başka stickerlar kullanın. Gideceklerdir.

Ayrıca üstüne basarak geçmişten de kaldırabiliyor olmanız lazımdı.
Kendi numaranızı rehberinize kaydedin. ( Başkalarını rahatsız etmeyin diye önerdim. Yoksa sohbet fark etmeksizin yapabilirsiniz. )
Ardından geçmiş sekmesinde o istemedikleriniz kalmayana dek başka stickerlar kullanın. Gideceklerdir.

Çözüm

Üstüne basılı tutunca son kullanılanlardan kaldır seçimi çıkıyor. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı