WhatsApp'ta hiç yanlış gruba mesaj yazdınız mı?

BurakU24

Hectopat
Az önce arkadaş grubuna yazacağım şeyi sınıf grubuna yazdım ve arkadaşlarla aramızda olan saçma bir şeydi. Böyle şeyler yaşadınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Araba kullanırken kız arkadaşıma ses kaydı atıyordum, bir şekilde yanlışlıkla sadece erkeklerden oluşan gırgır muhabbetinin döndüğü arkadaş grubuna girmişim ve farkında olmadan oraya göndermişim.

5 dakika sonra bir arkadaş yazmış:

Bu gruba kız aldınız da haberim mi yok lan? :D

Benim anneannem, yanlışlıkla kendini çekip, sınıfın grubuna atmış.
Kendini mi yanlışlıkla çekmiş, yoksa normal çekip yanlışlıkla mı sınıf grubuna atmış?
Öğretmenler grubuna +18 bir video atmıştım.
Hocaların tepkileri ne oldu? Konuya gelirsek sadece sınıf grubu var ve Whatsapp'ı neredeyse hiç kullanmıyorum, yani hayır olmadı.

Az önce arkadaş grubuna yazacağım şeyi sınıf grubuna yazdım ve arkadaşlarla aramızda olan saçma bir şeydi. Böyle şeyler yaşadınız mı?
Müdür grubuna "E an.... a...." yazmıştım yanlışlıkla. Hiç unutmuyorum. Herkes görmüştü ama cevap vermemişti. Hala düşünüyorum acaba hatırlarlar mı diye.
Sınıftakiler epey dalga geçtiydi :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı