WhatsApp'ta üstten cevap verilirse görüldü olur mu?

Provega

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. WhatsApp'ta kız arkadaşımın görüldü bilgisi açıktı. Ona bir mesaj attım geç cevap verdi ve mesajımı beğendi ve görülmesi bir anda gitti. Sordum neden kapattın diye kapatmadım dedi üstten bildirimden yazdım sana dedi. Aynısı yaptım üstten cevapladım mesajını ekran görüntüsü attırdım. Onda benim attığım mesaj görüldü olarak görünüyordu. Sizce bir problem var mı ortada yoksa WhatsApp'ta böyle problemler olabiliyor mu? Kafamda mı kuruyorum ve ilişkimiz 2 senelik bir ilişki.

Geç cevap veriyorsa ve tik gittiyse sıkıntı var demektir. Büyük ihtimal sizden gizledi görüldü bilgisini ya da genel olarak kapattı mesajlarınızı okuduğunu anlamayın diye.

WhatsApp'ta üstten cevap verilirse görüldü olur mu?
-------------------------------------------------------------
Metni pek anlamadım ama olmaz.

Arkadaşlar merhaba. WhatsApp'ta kız arkadaşımın görüldü bilgisi açıktı. Ona bir mesaj attım geç cevap verdi ve mesajımı beğendi ve görülmesi bir anda gitti. Sordum neden kapattın diye kapatmadım dedi üstten bildirimden yazdım sana dedi. Aynısı yaptım üstten cevapladım mesajını ekran görüntüsü attırdım. Onda benim attığım mesaj görüldü olarak görünüyordu. Sizce bir problem var mı ortada yoksa WhatsApp'ta böyle problemler olabiliyor mu? Kafamda mı kuruyorum ve ilişkimiz 2 senelik bir ilişki.

Üstten gelen bildirimden cevaplaya basıp yazarsan mesajına görüldü bırakmıyor kız arkadaşın haklı.

Aslında şu da entersan ben ilişkide kimsenin üstten cevap verdiğini düşünmüyorum acil durumda değilse. İlk defa yaptıysa bilemem bir gariplik olabilir.

Hemen başka yerlere çekmek pek doğru olmaz uzun süreli bir ilişkiymiş sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı