Geç cevap veriyorsa ve tik gittiyse sıkıntı var demektir. Büyük ihtimal sizden gizledi görüldü bilgisini ya da genel olarak kapattı mesajlarınızı okuduğunu anlamayın diye.
Bir insana güvenip güvenmeyeceğinizi anlayabilmek için, o insana güvenmeniz gerekir. Güveni sürekli olarak bilgiyle sağlamaya çalışmak, sizi her zaman bilgiye muhtaç kılar ve böylece her zaman güven eksikliği yaşamanıza neden olur.
Denedim ben onun yazdığı mesaja üstten cevap verdiğimde onun ekranında görüldü bilgisi vardı ekran görüntüsü attı yani o üstten yazdığında görüldüsü yoktu ama ben üstten yazdığımda benim görüldüm vardı.
Kral bu kadar takıntılı olma. Eğer bir şüphen varsa zaten belli etmeden peşine düş açık verir. Belli edersen zaten açık bulamazsın. Belki hiçbir şey de yoktur kafanda kuruyorda olabilirsin. Yılan gibi serin kanlı ol.
Denedim ben onun yazdığı mesaja üstten cevap verdiğimde onun ekranında görüldü bilgisi vardı ekran görüntüsü attı yani o üstten yazdığında görüldüsü yoktu ama ben üstten yazdığımda benim görüldüm vardı.
Hocam kafaya takma bir mesaj görüldüsünden bu kadar paranoyak olma belki o an konusmak istemedi söyleyemedi iyi niyetli niye düşünmüyon evlilik ciddi mi şu an isteme vs. ?
Kafamda da kuruyor olabilirim ara veren bendim toksik olmuştu ilişkimiz fakat o birkaç haftada çok güzel şeyler yaptım kendimi toparladım geri döndüğümde beni istemedi 3 gün çabaladım gerçekten seviyorum sadece korkuyorum.
Kafamda da kuruyor olabilirim ara veren bendim toksik olmuştu ilişkimiz fakat o birkaç haftada çok güzel şeyler yaptım kendimi toparladım geri döndüğümde beni istemedi 3 gün çabaladım gerçekten seviyorum sadece korkuyorum.
Forumdan buluruz sana birini ne korkuyon hocam ya Allah çözülmeyecek dert vermesin sen böyle düşünüyorsun ya o böyle düşünmüyorsa kendini üzmeye değmez.