WhatsApp'ta üstten cevap verilirse görüldü olur mu?

Geç cevap veriyorsa ve tik gittiyse sıkıntı var demektir. Büyük ihtimal sizden gizledi görüldü bilgisini ya da genel olarak kapattı mesajlarınızı okuduğunu anlamayın diye.

Hemen geri geldi görüldü bilgisi sadece o mesajları görmedi önce interneti kapalıydı sonra interneti gelince bana yazmış sonra zaten görüldü geldi.

Bir insana güvenip güvenmeyeceğinizi anlayabilmek için, o insana güvenmeniz gerekir. Güveni sürekli olarak bilgiyle sağlamaya çalışmak, sizi her zaman bilgiye muhtaç kılar ve böylece her zaman güven eksikliği yaşamanıza neden olur.

Üstten gelen bildirimden cevaplaya basıp yazarsan mesajına görüldü bırakmıyor kız arkadaşın haklı.

Denedim ben onun yazdığı mesaja üstten cevap verdiğimde onun ekranında görüldü bilgisi vardı ekran görüntüsü attı yani o üstten yazdığında görüldüsü yoktu ama ben üstten yazdığımda benim görüldüm vardı.

Kral bu kadar takıntılı olma. Eğer bir şüphen varsa zaten belli etmeden peşine düş açık verir. Belli edersen zaten açık bulamazsın. Belki hiçbir şey de yoktur kafanda kuruyorda olabilirsin. Yılan gibi serin kanlı ol.

Denedim ben onun yazdığı mesaja üstten cevap verdiğimde onun ekranında görüldü bilgisi vardı ekran görüntüsü attı yani o üstten yazdığında görüldüsü yoktu ama ben üstten yazdığımda benim görüldüm vardı.

Ben aynı durumda yazdığımda ya da bana yazıldığında görmedim SS alırken vs. bakmış da olabilir.

Hemen başka yerlere çekmek pek doğru olmaz uzun süreli bir ilişkiymiş sonuçta.

Zaten yeni barıştık 1 haftadır küstük ilk defas böyle oldu beyaz eşyamızı bile aldık ama neden böyle oldu bilmiyorum.

Ben aynı durumda yazdığımda ya da bana yazıldığında görmedim SS alırken vs. bakmış da olabilir.

SS alırken ben bakarsam görüldü olur ben üstten yazdığımda görüldüm vardı ama o üstten yazdığında görüldüsü yoktu.

Zaten yeni barıştık 1 haftadır küstük ilk defas böyle oldu beyaz eşyamızı bile aldık ama neden böyle oldu bilmiyorum.

SS alırken ben bakarsam görüldü olur ben üstten yazdığımda görüldüm vardı ama o üstten yazdığında görüldüsü yoktu.

Hocam kafaya takma bir mesaj görüldüsünden bu kadar paranoyak olma belki o an konusmak istemedi söyleyemedi iyi niyetli niye düşünmüyon evlilik ciddi mi şu an isteme vs. ?

Kafamda da kuruyor olabilirim ara veren bendim toksik olmuştu ilişkimiz fakat o birkaç haftada çok güzel şeyler yaptım kendimi toparladım geri döndüğümde beni istemedi 3 gün çabaladım gerçekten seviyorum sadece korkuyorum.

Kafamda da kuruyor olabilirim ara veren bendim toksik olmuştu ilişkimiz fakat o birkaç haftada çok güzel şeyler yaptım kendimi toparladım geri döndüğümde beni istemedi 3 gün çabaladım gerçekten seviyorum sadece korkuyorum.

Forumdan buluruz sana birini ne korkuyon hocam ya 🙂 Allah çözülmeyecek dert vermesin sen böyle düşünüyorsun ya o böyle düşünmüyorsa kendini üzmeye değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı