Kimmis_00 Yoctopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar WhatsApp oreo yükledim birkaç gün ardından WhatsApp'tan ban yedim. Bu banı kaldırmanın yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar WhatsApp oreo yükledim birkaç gün ardından WhatsApp'tan ban yedim. Bu banı kaldırmanın yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #2 Kimmis_00 dedi: Arkadaşlar WhatsApp oreo yükledim birkaç gün ardından WhatsApp'tan ban yedim. Bu banı kaldırmanın yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Geçici mi yediniz? Kalıcı ise geçmiş olsun..
Kimmis_00 dedi: Arkadaşlar WhatsApp oreo yükledim birkaç gün ardından WhatsApp'tan ban yedim. Bu banı kaldırmanın yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Geçici mi yediniz? Kalıcı ise geçmiş olsun..
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 4 Nisan 2023 #3 Kimmis_00 dedi: Arkadaşlar WhatsApp oreo yükledim birkaç gün ardından WhatsApp'tan ban yedim. Bu banı kaldırmanın yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... @support.whatsapp.com adresine mail atabilirsiniz.
Kimmis_00 dedi: Arkadaşlar WhatsApp oreo yükledim birkaç gün ardından WhatsApp'tan ban yedim. Bu banı kaldırmanın yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... @support.whatsapp.com adresine mail atabilirsiniz.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.217 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #4 Kimmis_00 dedi: Arkadaşlar WhatsApp oreo yükledim birkaç gün ardından WhatsApp'tan ban yedim. Bu banı kaldırmanın yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Süreli ban ise bekleyin süresiz ise mail atın.
Kimmis_00 dedi: Arkadaşlar WhatsApp oreo yükledim birkaç gün ardından WhatsApp'tan ban yedim. Bu banı kaldırmanın yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Süreli ban ise bekleyin süresiz ise mail atın.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 4 Nisan 2023 #5 Ben de kullanıyorum, ben de yer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #6 SemihDnz dedi: Ben de kullanıyorum, ben de yer miyim? Genişletmek için tıkla... Yersiniz, sözleşmeye ihlal.
SemihDnz dedi: Ben de kullanıyorum, ben de yer miyim? Genişletmek için tıkla... Yersiniz, sözleşmeye ihlal.
M mhmtpiskin29 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #7 WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulamasından ban yenildiğini ilk kez duyuyorum. WhatsApp oreo nedir?
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 4 Nisan 2023 #8 mhmtpiskin29 dedi: WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulamasından ban yenildiğini ilk kez duyuyorum. WhatsApp oreo nedir? Genişletmek için tıkla... Whatsapp Aero sanırım. Ben de kullanıyorum. Bazı özellik farkları var. Çok bir şey yok. Bide görünüm farkları.
mhmtpiskin29 dedi: WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulamasından ban yenildiğini ilk kez duyuyorum. WhatsApp oreo nedir? Genişletmek için tıkla... Whatsapp Aero sanırım. Ben de kullanıyorum. Bazı özellik farkları var. Çok bir şey yok. Bide görünüm farkları.
P pagan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 956 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #9 WhatsApp'tan nasıl ban yenebiliyor ya? Tebrik ederim.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 4 Nisan 2023 #10 mhmtpiskin29 dedi: WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulamasından ban yenildiğini ilk kez duyuyorum. WhatsApp oreo nedir? Genişletmek için tıkla... Bende.
mhmtpiskin29 dedi: WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulamasından ban yenildiğini ilk kez duyuyorum. WhatsApp oreo nedir? Genişletmek için tıkla... Bende.