WhatsApp'tan ban yedim

Bende kullanıyorum bende yer miyim?

Siz orijinal WhatsApp kullanmıyorsunuz ki bir kişinin programla yazdığını WhatsApp programı olan oreo kullanıyorsunuz zaten çoğu whatsapki gizliliği ihlal ediyor o kulladığınız oreo ban yemeniz normal hatta KVKK'den bile şikayet etseler dosya açılır hakkınızda.

3. parti yazılım. Orijinal WhatsApp uygulamasına kıyasla bazı avantajları var o kadar.
Temalar, renkler, artan durum süresi, silinen mesajlar falan fiso.

Sırf üç beş avantaj için ban yemeye cesaret etmek şaşırtıcı doğrusu. Avantajlar iyi, bir kere öğretmenime şikayet mesajı yazıp silmiştim, sonra o mesajları nasıl okuyabildiğini akıl edememiştim, senin sayende öğrendim.

Sırf üç beş avantaj için ban yemeye cesaret etmek şaşırtıcı doğrusu. Avantajlar iyi, bir kere öğretmenime şikayet mesajı yazıp silmiştim, sonra o mesajları nasıl okuyabildiğini akıl edememiştim, senin sayende öğrendim.
Uygulamanın kullanımı pratikte iyi, eskiden WhatsApp'tan engelleme muhabbetleri yoktu.

Arkadaşlar WhatsApp oreo yükledim birkaç gün ardından WhatsApp'tan ban yedim. Bu banı kaldırmanın yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Konudan bağımsız bir Instagram Aero kullanıcısı olarak WhatsApp Aero'nun saçmalıktan ibaret olduğunu düşünüyorum. Silinen mesajları görüntüleyebilme, tek izlenmelik videoları tekrar tekrar izleyebilme saçmalıktan başka bir şey değil.

Arkadaşlar WhatsApp oreo yükledim birkaç gün ardından WhatsApp'tan ban yedim. Bu banı kaldırmanın yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aero kurmadan önceki mesajları yüklemeye çalıştıysan olur, bende aylardır kullanıyorum ama hiç öyle birşey yaşamadım, uygulamayı indirirken de adamlar söylüyor zaten eski kayıtları indirmeyin ban yersiniz diye

B
Normalde ban yemezsin bende aylardır kullanıyorum, ama uygulamayı kurmadan önceki kayıtları indirmeye çalışırsan WhatsApp sunucuları bu durumu anlayıp ban atıyor

Siz orijinal WhatsApp kullanmıyorsunuz ki bir kişinin programla yazdığını WhatsApp programı olan oreo kullanıyorsunuz zaten çoğu whatsapki gizliliği ihlal ediyor o kulladığınız oreo ban yemeniz normal hatta KVKK'den bile şikayet etseler dosya açılır hakkınızda.
Abartma, kvkk mesajların 3.şahıs kişiler ile izinsiz olarak paylaşılmasına denir

Son düzenleme:

Bende yedim normal WhatsApp inmiyor sadece Aero iniyor gecmis olsun çözümü var mı diye baktim herkes uzatmışda uzatmış bilen biri yok.

Abartma, KVKK mesajların 3.şahıs kişiler ile izinsiz olarak paylaşılmasına denir

Emin misin? Karşı taraf son görünürlüğünü saklıyor sen o program sayesinde görüyorsun konuşmayı siliyor yine görüyorsun buda karşı tarafın gizliliğini ihlal eder araştır istersen biraz..

Örnekleri mevcut bizim iş yerinde bir eleman yönetici ye mesaj atmış sonra silmiş sildiği halde yönetici konuşmayı çıkarmış o konuşmadan dolayı adamı işden çıkardılar sebebi ise whatsapp dan geçen konuşma hala devam ediyor mahkeme ilk verdiğinde kvkk ihlalinden kazandı karşı taraf itiraz etti yine kazanıcak büyük ihtimalle.. Sonrasını sen düşün ne olur bilemem artık

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı