WhatsApp'tan ban yedim

BETALORD

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx4060ti amd ryzen 7500f 16gb ram
Selam Technopat halkı gününüz iyidir inşallah hocalarım WhatsApp'tan ban yedim ve maalesef bir daha düzeltmeyeceklerini söylüyorlar telefon numaramın son 2 veya 4 numarasını değiştirsem düzelir mi? Bilgili olan birisi cevap verirse sevinirim paramdan olmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır düzelmez yeni hat almanız gerek diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim yanlış yönlendirmeyeyim sizi.

Hayır düzelmez yeni hat almanız gerek diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim yanlış yönlendirmeyeyim sizi.
Yanlış yönlendiriyorsun evet. Yeni hata gerek yok telefon numarası değişikliği gerek. O da 100-150 TL.

Yanlış yönlendiriyorsun evet. Yeni hata gerek yok telefon numarası değişikliği gerek. O da 100-150 TL.

Bak iyi ki uyardın beni çok teşekkür ederim.

Wp Support forumuna neye dayanarak banlandıysan itiraz et zamanında çok defa ban kalktı.

Wp Support forumuna neye dayanarak banlandıysan itiraz et zamanında çok defa ban kalktı.
Şöyle yazabilirsin.

Merhaba WhatsApp destek ekipi numaram sebepsiz yere yasaklandı bunun bir hata olduğunu düşünüyorum dıştan gelen saldırılar tarafınca kapanan numarama erişim sağlıyamıyorum gerek iş gerek aile içi iletişim içinde olduğum bu platformun yasağımı kaldırmasına arz ediyorum* telefon numaram: +90 5** *** ****

Gmail bağlantı adresi<137783705773538@support.whatsapp.com>

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…