WhatsApp'a girmediğim sürece internetim kapalıymış gibi gelen mesajların iletilmemesini, tek tik kalmasını istiyorum ama bu esnada internetim ve telefonum açık olacak. Bunu nasıl yapabilirim?
Benim telefonum modeli A70. Ayarlardan arattığımda karşıma derin uyku modu çıkıyor ve kullanıyorum. Benim kullanma amacım çer çöpün arka planda çalışıp şarjımı götürmesini istememem
WhatsApp yapmıyor mu sanıyorsunuz? Sahibi Facebook dünyanın en büyük veri hırsızlığı skandallarından birine sahip. Eğer verilerinizi çok önemsiyorsanız Telegram kullanın.
WhatsApp'a girmediğim sürece internetim kapalıymış gibi gelen mesajların iletilmemesini, tek tik kalmasını istiyorum ama bu esnada internetim ve telefonum açık olacak. Bunu nasıl yapabilirim?
Hocam sadece Whatsapp'ın mobil verisini kapatıp, diğer uygulamalarda internetinizi kullanabilirsiniz. Uygulamar menüsünden Whatsapp, oradan da veri kullanımına girip kapatabilirsiniz.
Whatsapp Plus tarzı uygulamalar önermem,yukarıda arkadaşın da dediği gibi verileriniz güvende değil.Whatsapp zaten verileri alıyor orası ayrı da Telegram da söylenildiği kadar güvenli değil,uygulamaların eula sözleşmelerini okuyup uygulama seçilebilir eğer gizlilik önemliyse.