Haklısınız fakat bu uyarı 10 12 tane gelmiyor günde yaklaşık 800-1000 arası üretiyor ve forumlardan baktığım kadarıyla bu kadar uyarı vermesi mavi ekrana vs. sebebiyet verebiliyormuş sadece bir çözümü var mı ya da neden kaynaklı onu öğrenmek için sordum.
Gerekli sürücü yüklemeleri yapılmış. Chipset de güncellenmiş. Eksik olan Windows güncellemesi varsa yapın. Büyük ihtimalle düzelmiş sorunlar. Cihazınız için BIOS güncellemesi varsa yapıp deneyebilirsiniz. CMD ekranına SFC / scannow yazın. Denetim bitince tekrar başlatıp deneyin. Daha sonra DISM aracını kullanın. Bu tip sorunlara güncel olmayan Windows, hatalı sürücüler de neden olabilir?
Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır?
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...www.technopat.net
Nadiren de olsa olabilir. Sizin için ise zannetmiyorum.Gerçekten kafayı yedirtmek üzere dediğiniz testlerde herhangi bir sorun çıkmadı ve BIOS güncel anlamadım.
Peki bu sorunun donanımsal olma ihtimali var mıdır?
Nadiren de olsa olabilir. Sizin için ise zannetmiyorum.
@Yener K.İkisi için de kapalıya çevirdim şu an elimde USB bellek olmadığından temiz format atamıyorum eve dönünce temiz format atıp deneyeceğim cevaplarınız için teşekkürler.
Sorunun olduğu sistem aygıtını buldum sanırım devre dışı bırakınca herhangi bir uyarı vermedi Intel Express root port#15 bunu kaldırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı ya da güncel sürücüsünü nereden bulabilirim biraz baktım da bulamadım.