Abdu123 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #1 Analizi anlayan varsa yorumlayabilir mi? Dosya Ekleri masaüstü.PNG 15,5 KB · Görüntüleme: 43 masaüstü.PNG1.PNG 6,7 KB · Görüntüleme: 37 masaüstü2.PNG 6,6 KB · Görüntüleme: 39 masaüstü3.PNG 5,2 KB · Görüntüleme: 37 masaüstü4.PNG 4,3 KB · Görüntüleme: 36 masaüstü5.PNG 22,6 KB · Görüntüleme: 37
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 7 Kasım 2020 #2 Minidump dosyasını bizimle paylaşın. Bu kadarı ile hiçbir şey yorumlayamayız. Artı 0 Eksi
KS KS Abdu123 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #3 .dmp dosyasını buraya atamadım ama ne varsa buraya kopyala yapıştır yaptım Ma'at dedi: Minidump dosyasını bizimle paylaşın. Bu kadarı ile hiçbir şey yorumlayamayız. Genişletmek için tıkla... .dmp dosyasını buraya atamadım ama ne varsa buraya kopyala yapıştır yaptım. Ma'at dedi: Minidump dosyasını bizimle paylaşın. Bu kadarı ile hiçbir şey yorumlayamayız. Genişletmek için tıkla... Ma'at dedi: Minidump dosyasını bizimle paylaşın. Bu kadarı ile hiçbir şey yorumlayamayız. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Yeni Metin Belgesi.txt 6,1 KB · Görüntüleme: 74 Son düzenleme: 28 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
.dmp dosyasını buraya atamadım ama ne varsa buraya kopyala yapıştır yaptım Ma'at dedi: Minidump dosyasını bizimle paylaşın. Bu kadarı ile hiçbir şey yorumlayamayız. Genişletmek için tıkla... .dmp dosyasını buraya atamadım ama ne varsa buraya kopyala yapıştır yaptım. Ma'at dedi: Minidump dosyasını bizimle paylaşın. Bu kadarı ile hiçbir şey yorumlayamayız. Genişletmek için tıkla... Ma'at dedi: Minidump dosyasını bizimle paylaşın. Bu kadarı ile hiçbir şey yorumlayamayız. Genişletmek için tıkla...