ForestGuardiann
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Yazılım Bilişim Sistemleri
Efendim ilk ekran kartım onboard idi hiç yoktu. Ekran kartı DDU ile kaldırıp kurdum şuan ki ekran kartımı PSU daha yeni aldım 650 W. Ekran kartını RX 560 DDR 5 4 GB 128 bit performansı iyi işlemci ısısı inanılmaz derecede soğuk. FX- 4100 için 15-30 arası ısı mevcut boştayken sıkıntı halen devam ediyor yardım ediniz lütfen ekran kartını son sürümünü güncelledim olmadı. İlk versiyonu yükledim olmadı RAM soketlerini değiştim olmadı, HDD değiştim olmadı ne yapmam gerek ? Sadece anakart ve işlemci değişeceğim son olarak ekran kartı değişim istedim gelince anlayacağım sıkıntıyı.Eski ekran kartın neydi ? Yeni takmadan önce eski sürücüyü DDU ile kaldırdın mı ?
Ayrıca şimdiki ekran kartını nasıl yükledin ? Sürücü doğru yüklenmemiş görünüyor.
Doğru şekilde yükle ve PSU kontrol ettir.
Sorunu buldum arkadaşlar sorun şu ekran kartı sürücüsü yüzünden oluşan bir hata bilgisayara görüntü vermeyi kesiyor ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Sorunun çözümü değişim gözüküyor büyük ihtimalle. Sorun bundan dolayı çok uğraştım ve uğraştırdım teşekkür ederim ilgilen herkese, çözüm yolu bulursanız tavsiye ve görüşleriniz yazmayı ihmal etmeyiniz saygılarımla.
Hata ekran kartının sürücüsünde RX 560 için sürüm 1.9.4.2 kullanın.
Teşekkürler herkese.
Son düzenleyen: Moderatör: