WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Wearith

Hectopat
Merhaba. WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR diye mavi ekran alıyorum. Bilgisayarı açıyorum uygulamalar açılıyor ondan sonra oluyor. Minidump linkine bakıp yardım edebilir misiniz?
Ne olur ne olmaz diye 2 yere yükledim.
Yardım edebilecek hiç kimse yok mu cidden.

Son düzenleme:
Yardım edebilecek biri var ama biz de insanız, her vakit buraya bakamıyoruz. Hataırlatma yapayım.

Ses sürücülerini güncelle.
WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR genel anlamda Chipset sürücüsü hatasıdır.
Ancak aldığın CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası, bunun muhtemel OC sorunu olduğuna işaret ediyor.

Yaptığın OC,UV işlemlerini geri çek ve Chipset sürücünü güncel tut.

Yardım edebilecek biri var ama biz de insanız, her vakit buraya bakamıyoruz. Hataırlatma yapayım.

WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR genel anlamda chipset sürücüsü hatasıdır.
Ancak aldığın CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası, bunun muhtemel OC sorunu olduğuna işaret ediyor.

Yaptığın OC, UV işlemlerini geri çek ve chipset sürücünü güncel tut.

İşlemciye undervolt yapmıştım azaltıyım mı yoksa geri mi çekeyim.

WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR genel anlamda chipset sürücüsü hatasıdır.

Yaptığın OC, UV işlemlerini geri çek ve chipset sürücünü güncel tut.

UV geri çektim chipset sürücümü bilgisayarın sitesinden yükledim ses sürücüsünü de sitesinden yükledim ama hala mavi ekran veriyor aynı hata.
@KojiroHyuga04 müsait isen bakabilir misin hala mavi ekran veriyor aynı hata.

Son düzenleme:
Başka biri etiketleyin, şu an şehir dışındayım.

Şimdilik bir seyler söyleyeyim.
UV işlemini tamamen çek.
OC varsa onu da çek.
Yani işlemcide hiç işlem olmasın.

Kimi etiketleyeceğimi bilmiyorum siz biliyorsanız bu konuyla bilgisi olan etiketler misiniz ve işlemcide hiç işlem yok şu an.
@KojiroHyuga04 müsait isen bakar mısın en azından ilgilenebilecek birini etiketler misin hala sorun devam ediyor ve kimse bir şey yazmadı çözüm bulamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı