PesimistKajmeran Decapat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Çok sık olmuyor fakat arada sırada video izlerken mavi ekran hatası alıyorum. Bunun yanında yine arada sırada Chrome çöküyor. Sebebi nedir acaba? WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR. Minidump: dmp.rar. Dosya Ekleri AwSnap-1.png 21,6 KB · Görüntüleme: 29
Çok sık olmuyor fakat arada sırada video izlerken mavi ekran hatası alıyorum. Bunun yanında yine arada sırada Chrome çöküyor. Sebebi nedir acaba? WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR. Minidump: dmp.rar.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 16 Haziran 2021 #2 İşlemcinize overclock yapmışsınız. Overclock yüzüne mavi ekran alıyorsunuz. Overclock işlemini kaldırırsanız sorununuz çözülecektir. Artı 0 Eksi
İşlemcinize overclock yapmışsınız. Overclock yüzüne mavi ekran alıyorsunuz. Overclock işlemini kaldırırsanız sorununuz çözülecektir.
KS KS PesimistKajmeran Decapat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #3 283156 dedi: İşlemcinize overclock yapmışsınız. Overclock yüzüne mavi ekran alıyorsunuz. Overclock işlemini kaldırırsanız sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Daha önceden de overclock vardı ama hiçbir hata almıyordum. Son zamanlarda olmaya başladı. Artı 0 Eksi
283156 dedi: İşlemcinize overclock yapmışsınız. Overclock yüzüne mavi ekran alıyorsunuz. Overclock işlemini kaldırırsanız sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Daha önceden de overclock vardı ama hiçbir hata almıyordum. Son zamanlarda olmaya başladı.