Windows 10 kullanıyorum ve bu hatayı alıyorum. Eskiden götürdüğümde güncellemeleri kapatmışlardı ve durmuştu. Fakat şu an tekrar başladı ayrıca güncellemeler hala kapalı. PC hakkında bir şey bilmiyorum,
Minidump dosyalarım burada:
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Sorun değil. Yukarıda bahsetmiş olduğum adımları uygulayın. Eğer sorun devam ederse yeni minidump dosyalarının ardından ihtiyacım olan sistem bileşenini nasıl öğrenebileceğinizi açıklarım.
Sorun değil. Yukarıda bahsetmiş olduğum adımları uygulayın. Eğer sorun devam ederse yeni minidump dosyalarının ardından ihtiyacım olan sistem bileşenini nasıl öğrenebileceğinizi açıklarım.
Birkaç gündür yapmayı biosu güncellemeyi denedim fakat olmadı. Bios sürümü/tarihi : "American Megatrends Inc. 3303, 20.08.2010" diyor. İnternet sitesine baktığımda ise aradığım şeyi bulamadım. Ayrıca anakartımın modelini öğrenmek istediğimde sistem modeli yerinde 'System Product Name' yazıyor. Üstüne üstlük mavi ekran her 5 dakikada 1 veriyor. Ne yapmalıyım??
Anakart modeliniz M4A79T Deluxe. İşlemci üzerinde herhangi bir UV veya OV işlemi varsa kaldırın. BIOS güncellemesini şimdilik es geçelim. Bu anakart modeli en son Windows 7 için driver desteği veriyor. Windows 10 kullandığınızdan dolayı hata alıyor olabilirsiniz. Önemli verilerinizi yedekleyip, Temiz Kurulum ile Windows 7'ye geçin. Bu arada yeni dump dosyalarını paylaşın.
Anakart modeliniz M4A79T Deluxe. İşlemci üzerinde herhangi bir UV veya OV işlemi varsa kaldırın. BIOS güncellemesini şimdilik es geçelim. Bu anakart modeli en son Windows 7 için driver desteği veriyor. Windows 10 kullandığınızdan dolayı hata alıyor olabilirsiniz. Önemli verilerinizi yedekleyip, Temiz Kurulum ile Windows 7'ye geçin. Bu arada yeni dump dosyalarını paylaşın.
Şu anlık Windows 7 ve 10 arasındaki farklar sizin için mühim değil. Çok merak ediyorsanız internette tonla kaynak mevcut. Sizin için önemli olan husus sistem sürücülerinizin en son Windows 7 destekliyor oluşu. Temiz kurulum ile Windows 7'ye geçin. Hata almaya devam ederseniz donanımsal sorun ihtimalini ele alacağız.