F FaruKzL Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 144 14 Haziran 2019 #1 Oyundan çıktım, her şeyi kapattım, güç tasarrufu moduna aldım bir anda bu hayatı verdi.
KS KS F FaruKzL Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 144 16 Haziran 2019 #11 Bu arada frekans bir düşüyor sonra tekrar yükseliyor sonra bir daha düşüyor. Döngü şeklinde 1 dakika içinde oluyor hepsi. claus dedi: Normal'de de ısı bir miktar yüksekse olabilir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bu arada frekans bir düşüyor sonra tekrar yükseliyor sonra bir daha düşüyor. Döngü şeklinde 1 dakika içinde oluyor hepsi. claus dedi: Normal'de de ısı bir miktar yüksekse olabilir. Genişletmek için tıkla...
KS KS F FaruKzL Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 144 16 Haziran 2019 #12 FaruKzL dedi: Bu arada frekans bir düşüyor sonra tekrar yükseliyor sonra bir daha düşüyor. Döngü şeklinde 1 dakika içinde oluyor hepsi. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık 80 dereceyi geçmiyor. Artı 0 Eksi
FaruKzL dedi: Bu arada frekans bir düşüyor sonra tekrar yükseliyor sonra bir daha düşüyor. Döngü şeklinde 1 dakika içinde oluyor hepsi. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık 80 dereceyi geçmiyor.