benaraf Femtopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #1 Belirli aralıklarla (daha çok bir şey indirirken veya oynarken) mavi ekran hatası alıyorum. Aldığım hata Whea_Uncorrectable_Error hatası. Bir çok minidump dosyam var fakat sadece bir tanesi çalıştığı için onu atıyorum. minidump.rar drive.google.com -Format attım. -Windows güncelleştirdim. -Windows bellek tanılamayı kullandım. Bunlara rağmen sorun devam ediyor. Son düzenleme: 24 Ocak 2021
Belirli aralıklarla (daha çok bir şey indirirken veya oynarken) mavi ekran hatası alıyorum. Aldığım hata Whea_Uncorrectable_Error hatası. Bir çok minidump dosyam var fakat sadece bir tanesi çalıştığı için onu atıyorum. minidump.rar drive.google.com -Format attım. -Windows güncelleştirdim. -Windows bellek tanılamayı kullandım. Bunlara rağmen sorun devam ediyor.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.590 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #11 benaraf dedi: Güvenli modda iken de mavi ekran yiyorum. Donanımlarımda fiziksel bir sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu hata genelde disklerde hata olduğunu beriltir. Onun dışında doğru driverleri kurup kurmadığından emin ol eğer bu değilse sıkıntı disklerde yani SSD veya HDD Artı 0 Eksi
benaraf dedi: Güvenli modda iken de mavi ekran yiyorum. Donanımlarımda fiziksel bir sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu hata genelde disklerde hata olduğunu beriltir. Onun dışında doğru driverleri kurup kurmadığından emin ol eğer bu değilse sıkıntı disklerde yani SSD veya HDD
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Ocak 2021 #12 Ben diyorum kaldır sen yüklüyorsun. Söylediğime uymazsan olacakları görüyorsun. Artı 0 Eksi