WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR

İşletim sistemi
Windows 11

HereComesVettel

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG MZVL2512HCJQ-00B00 512 GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU (GA107)
Anakart
MONSTER ABRA A5 V19.3
İşlemci
12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12700H
Selam,
PC'ye ekstra bir yük bindiği zaman ilgili mavi ekran hatasını almaktayım. Genellikle DayZ vb. oyunlarda bu hatayı alıyorum fakat internet üzerinden 30-35 GB boyutunda bir veri indirdiğim zamanda da bu hata karşıma çıkıyor. Haftada 2-3 defa bu hatayı alsam da geneli minidump klasörüne işlenmiyor nedense. PC markasının başı boş teknik servisiyle uğraşmadan kendim çözebilirsem çözmek istiyorum, yardımlarınıza açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.
İlgili minidump uzantısı: minidump url
16 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, servise bıraktım geri aldım. SSD hatası dendi. geldim eve format attım ve çaat driver yüklerken yine mavi ekran silsilesi. Uzak durun bu firmadan lütfen.

Arkadaşlar, servise bıraktım geri aldım. SSD hatası dendi. Geldim eve format attım ve çaat driver yüklerken yine mavi ekran silsilesi. Uzak durun bu firmadan lütfen.

PCI-e Express error alıyordun. Ya SSD ya işlemci ya ekran kartıyla ilgili olabilir, gerçi ekran kartı için herhangi bir hata yoktu dosyalarında ama işlemci ve SSD için hatalar vardı. SSD sorunu deyip işlemciyi de es geçmişler galiba. Yazık.

PCI-e Express error alıyordun. Ya SSD ya işlemci ya ekran kartıyla ilgili olabilir, gerçi ekran kartı için herhangi bir hata yoktu dosyalarında ama işlemci ve SSD için hatalar vardı. SSD sorunu deyip işlemciyi de es geçmişler galiba. Yazık.
ya sattıkları ürünü tanımadıklarına o kadar eminim ki, 2 kere git gel yapıyorum köpek gibi bir de bunun için iş yerinden izin alıyorum vs. şimdi ben bunu götürsem yine fixlemeye çalışıp beceremeyecekler falan filan derken ne zaman yeni cihaz ya da ücret alabilirim bilgisi olan var mı?

Ya sattıkları ürünü tanımadıklarına o kadar eminim ki, 2 kere git gel yapıyorum köpek gibi bir de bunun için iş yerinden izin alıyorum vs. şimdi ben bunu götürsem yine fixlemeye çalışıp beceremeyecekler falan filan derken ne zaman yeni cihaz ya da ücret alabilirim bilgisi olan var mı?

Monster teknik servisin olayı bu. Bir kere ellerine düştün mü vah haline. Ücret derken ne dediğini anlamadım ama iadeden bahsediyorsan bilemiyorum orayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı