HyperX Cloud III S vs Razer BlackShark V3

Ardarsln7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, şu anlık arafta kaldığım bir durumu size bildirmekteyim.

Fazlasıyla oyun oynayan ve fazlasıyla da şarkı dinleyen biriyim. Şarkısız oyun oynamıyorum, öyle diyeyim. Şimdi sorum şöyle: Sizce hangi kulaklığı almam mantıklı olur?
Amazon'da şu an indirimlerim mevcut. Cloud 3S 5400'e düşerken BlackShark V3 ise 5700 civarı düşüyor.

Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen çıkarsa pelta al. Müzik performansı aşırı önemli değil FPS oyununda en iyisi olsun diyorsan Cloud 3 Wireless al.

Müzik performansı önemli mi diyorsun yoksa çalsın yeter FPS oyunları önemli mi diyorsun? Tam olarak nerede ve nasıl kullanacaksın?

Hocam her ikisi de önemli müziksiz oyun oynamıyorum ama genel olarak oyun için kullanacağım ve mikrofonu da benim için önemli Razer'in THX spatial Audio'su varmış sanırım 7.1'in bir tık üstü işler yapabiliyormuş. Hani beyaz olması benim için daha iyi olur ama görünüm için değer mi cloud 3 ü yok saymak olur mu bilmiyorum.

Hocam her ikisi de önemli müziksiz oyun oynamıyorum ama genel olarak oyun için kullanacağım ve mikrofonu da benim için önemli Razer'in THX spatial Audio'su varmış sanırım 7.1'in bir tık üstü işler yapabiliyormuş. Hani beyaz olması benim için daha iyi olur ama görünüm için değer Mi Cloud 3'ü yok saymak olur mu bilmiyorum.

Bence indirim bekleyip 6K ya Nova 5 alın. İsteklerinize en mantıklı kulaklık o. Mikrofonu bence oyuncu kulaklıkları arasında cidden üst segment. Ses kasmada SteelSeries zaten bayağı iyidir bilirsiniz. Beyazı da var hibrit kullanımda da en iyisidir 6K bütçede. Dışarıda bile kullansanız sırıtmaz.

Bence indirim bekleyip 6K ya Nova 5 alın. İsteklerinize en mantıklı kulaklık o. Mikrofonu bence oyuncu kulaklıkları arasında cidden üst segment. Ses kasmada SteelSeries zaten bayağı iyidir bilirsiniz. Beyazı da var hibrit kullanımda da en iyisidir 6K bütçede. Dışarıda bile kullansanız sırıtmaz.

Hocam bekleme gibi bir durumum olmadıgından dolaylı 5300'e HyperX Cloud 3 s aldım umarım beni zor duruma sokmaz

Hocam her ikisi de önemli müziksiz oyun oynamıyorum ama genel olarak oyun için kullanacağım ve mikrofonu da benim için önemli Razer'in THX spatial Audio'su varmış sanırım 7.1'in bir tık üstü işler yapabiliyormuş. Hani beyaz olması benim için daha iyi olur ama görünüm için değer mi cloud 3 ü yok saymak olur mu bilmiyorum.
BlackShark V3 bass ve tiz ses profiline sahip yani Müzik açısından üzmez aktif olarak gaming konusunda da ilk 3tedir. Müzik ve mikrafon önemli ise V3 alın. Konforu ise şahane

(Şimdi gördüm sanırım 3s almışsınız hocam, gaming açısından daha iyidir ama genel açıdan bence V3 daha iyi olabilir, şimdiden hayırlı olsun)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı