Whey protein mi gainer mı?

kyrieelchavoo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Dostlar lisanslı basketbolcuydum. Hem kas kütlesi koymak hem de kollarımın inceliğinden kurtulmak için fitnessa ağırlık vermeye karar verdim. Ek takviye olarak protein tozu alacaktım ama biraz kilo alman gerektiği için gainer mı whey mi almalıyım bilemedim. Bilenleriniz yardımcı olursa sevinirim.
Boyum 190.
Kilom 78.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beslenmeyle kilo alırsın zaten, kilo alamama problemin yoksa gainer almana gerek yok. Bol karbonhidrat içeriyor o. Antrenmanlarla yavaş yavaş kütle koyarsın. İlla takviye kullanacaksan protein tozu al. Scitec öneririm.

Beslenmeyle kilo alırsın zaten, kilo alamama problemin yoksa gainer almana gerek yok. Bol karbonhidrat içeriyor o. Antrenmanlarla yavaş yavaş kütle koyarsın. İlla takviye kullanacaksan protein tozu al. Scitec öneririm.

Çikolata aromalısı kaliteli bir şey olsun yeter ki iyi midir Scitec
Edit: Çok da pahalı olmasın şu an için gelirim sınırlı

Gainer içeriği un olan karbonhidrat takviyesi ki bunu günlük kalori ihtiyacını arttırarak yettirebilirsin. Whey ise günlük alman gereken protein miktarını karşılayamadığında kullanabileceğin bir takviye.

Çikolatalısı iyidir, lezzetlidir. Topaklanma yapmıyor. Yerli malı tozlara da Scitec'e yakın paralar ödeyeceksin, almışken kaliteli bir şey al.
anladım hocam teşekkürler son olarak dediğim gibi supplementlerin ki hakkında bir bilginiz var mı salondan bir arkadaşım ondan sipariş edeceğini söylemişti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı