Whey protein vs pea protein

Tuna1283

Hectopat
Arkadaşlar bütçeme uygun protein bakıyordum Proteinocean sitesinden ve bütçeme uygun 1.6kg 64 servis pea protein gördüm ve almaya karar verdim. Vegan protein yazdığı için araştırmak istedim ve pek tavsiye edilmiyor, whey daha iyiymiş. Whey ile arasında çok fark var mı ve aldığımıza değer mi? Bütçem kısıtlı olduğu için biraz uzun gidecek bir şey arıyorum. Whey neredeyse bütçemin iki katı olduğu için pea almayı uygun gördüm ama pek sevilen bir ürün değilmiş, tavsiye eder misiniz alınır mı? Etkisini görür müyüm etkili olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Whey öneririm. Alacaksanız da MySupplement fiyatı şu anda şahane üstelik 2 günde geldi daha bugün aldım, çileklisi mükemmel. Bilmeyenler içinse Big Joy'un alt markası.

Whey öneririm. Alacaksanız da MySupplement fiyatı şu anda şahane üstelik 2 günde geldi daha bugün aldım, çileklisi mükemmel. Bilmeyenler içinse Big Joy'un alt markası.
İyi marka mı acaba ilk defa duydum big joy çok kaliteli onu biliyorum ama sonuçta alt markası olunca insan merak ediyor

G

Hocam iyi ki yazmışsınız hemen kaptım taurine alacaktım onu da bigjoydan aldım teşekkürler yoksa dandik ürün alacaktım mysupplement markasını bilmediğim için

Son düzenleme:
İyi marka mı acaba ilk defa duydum big joy çok kaliteli onu biliyorum ama sonuçta alt markası olunca insan merak ediyor

G

Hocam iyi ki yazmışsınız hemen kaptım taurine alacaktım onu da bigjoydan aldım teşekkürler yoksa dandik ürün alacaktım mysupplement markasını bilmediğim için
Kullanıyorum gayet güzel marka hatta aynı sayılır. Zaten üretimi aynı fabrikada ve aşırı ucuz. İyi günlerde kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı