WHITE RABBIT-2 i3 12100F RTX 3060 sistem alınır mı?

GameBooster güç kaynağı var, alınmaz.

İllaki NVIDIA ekran kartı istiyorsanız buna bakılabilir:
Şu an anakartı B450M-K II, SSD'yi Kioxia Exceria M.2, kasa olarak da Aquarius-Mesh seçtiğinizde yaklaşık 14.100 TL oluyor.

Eğer AMD sistem alabilirim derseniz daha güçlü bir sistem alınabilir:
Şu an "Özelleştir" kısmına tıklayıp işlemciyi Ryzen 5 5600 seçtiğinizde 14.400 TL oluyor.

RX 6650 XT, güç olarak RTX 3060'dan daha güçlü. Ayrıca işlemci de Ryzen 5 5600.

Eğer bütçeniz 14.000 TL'den fazlaysa belirtin, daha iyisini de alabilirsiniz.

GameBooster güç kaynağı var, alınmaz.

İllaki NVIDIA ekran kartı istiyorsanız buna bakılabilir:
Şu an anakartı B450M-K II, SSD'yi Kioxia Exceria M.2, kasa olarak da Aquarius-Mesh seçtiğinizde yaklaşık 14.100 TL oluyor.

Eğer AMD sistem alabilirim derseniz daha güçlü bir sistem alınabilir:
Şu an "Özelleştir" kısmına tıklayıp işlemciyi Ryzen 5 5600 seçtiğinizde 14.400 TL oluyor.

RX 6650 XT, güç olarak RTX 3060'dan daha güçlü. Ayrıca işlemci de Ryzen 5 5600.

Eğer bütçeniz 14.000 TL'den fazlaysa belirtin, daha iyisini de alabilirsiniz.
Hocam peki bilginiz var mı bilmiyorum ama eniştem 1 ay sonra yurt dışına gidecek ülkeyi tam bilmiyorum ama ya romanya ya italya sizce oradan bu ahora isimli sistemdeki parçaları tek tek getirse daha uygun olur mu olursa ne kadar fiyat farkı olur?

O konuda bir fikrim yok hocam.
Anladım yinede teşekkür ederim. İtopyadaki sistemin ekran kartı gamegarajdakinden daha iyi galiba parçaları tek tek alsam o parçaları takmam için iyi bir kasa ve psu önerebilir misiniz?

Anladım yinede teşekkür ederim. İtopyadaki sistemin ekran kartı gamegarajdakinden daha iyi galiba parçaları tek tek alsam o parçaları takmam için iyi bir kasa ve psu önerebilir misiniz?
Pardon attığınızla aynıymış ekran kartı yanlış sisteme bakmışım.

İtopya'daki sistemin ekran kartı da RTX 3060, GameGaraj'daki sistemin ekran kartı da RTX 3060.
Gamegarajda arkada başka bir sistem daha açıktı onda 3050 vardı ona bakmışım.

İtopya'daki sistemin ekran kartı da RTX 3060, GameGaraj'daki sistemin ekran kartı da RTX 3060.
Peki hocam sizin attığınız gamegaraj sistemindeki psu gamegaraja mı ait yoksa başka bir firmaya mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı