Whtsapp sözleşmesini kabul etmenin sakıncası var mı?

Yer
İstanbul/Ataşehir
Sözleşme metini adı altında birkaç gün önce bir uyarı gelmişti. Ben bunu kabul ettim, maddeleri de okumadım hiç.
Bunun bana herhangi bir zararı olur mu?
Verilere vs. erişme konusunda.
Detaylı bilgi verecek ve ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Bildiğim kadarıyla sözleşme 8 şubattan itibaren uygulanmaya başlanacak. Eğer bu tarihten sonra kullanmak istemezsen hesabını silmen yeterli oluyor diye biliyorum.

''Sözleşmeyi kabul mu ettim?''
''Always has been.''

Çıktığı gibi kabul ettim zaten yapıyorlardı şimdi yüzümüze söylediler. Madem verilerinizin gerçekten gizli kalmasını istiyorsunuz WhatsApp, Instagram, Windows, Facebook, Google, YouTube gibi şeyleri kullanmamanız gerekiyor. Bunlar dışında olan servisler ise sanki 2010 yılından çıkma gibi nedense.

Sözleşme iptal olmadı henüz. Verilerini yedekleyip hesabını da kapatıp ardından şimdilik Signal veya Telegram'a geçmen daha iyi olur. Aksi takdirde dijital profilin o şirket benim bu şirket senin gezebilir.

KGB Ajanı değilseniz, önemli bir devlet adamı değilseniz kabul etmenizde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…