@Arduo
Ne diye üşenmesinler? Milletin bütün işi gücü burada yazı yazmak mı? Belki de çoğu kişi işten/okuldan eve yorgun argın geliyor kafa dağıtmak için geliyor birkaç mesaj atıp çıkıyor.
Varsayalım ki doğrularını bilmiyorlar, kasti olarak hata yaptılar, ne fark etti? Sen orada verilmek istenen mesajı anladın mı anlamadın mı?
Eleştiriye açık olmak güzel bir şeydir ama sizin burada yaptığınız şey boş uğraş gerçekten. Eli bükememekle vs. alakalı bir şey değil.
Detaylarda kaybetmiyoruz, insanlar direk olarak İngilizce bilmiyorlar. Ben de diyorum ki, önce insanlara anlaşılabilir seviyede İngilizce öğretelim. Yanlış öğrenmekle ilgili bir şey değil. Mesela en basitinden ben ''We are going to school.'' cümlesi yerine sosyal medya üzerinden bir arkadaşımla konuşurken uzatmadan ''We going to school'' desem hiçbir şey değişmeyecek. Bu, benim yanlış bilmemle ilgili bir şey değil. Bunu üşenmeyip doğru yazmak bana bir şey katmaz. Resmi yazılarda elbette düzgün kullanmak gerekir ama burası şirket mi?
Ben bu sözü alıntıladığınız kişinin fikirlerini benimsemiyorum bu yüzden benim için bir şey ifade etmedi.
Her neyse, sizin fikirlerinize benim saygım var, sizin de benimkine vardır büyük ihtimalle. Bu gidişle fikirlerimizin pek değişeceğini zannetmiyorum bu yüzden bu mesajıma cevap vermeniz durumunda size cevap olarak dönüş yapmayı düşünmüyorum.