Wi-Fi 6 adaptör önerisi

Catwoin

Decapat
Arkadaşlar ben Wi-Fi 6 bir modeme geçtim ve yeni bir internet sağlayıcısına geçtim. Fiyatından dolayı PCI adaptörlerden yana değilim. USB şeklinde takılırsa ve iyi çekerse çok mutlu olurum. Şu an bende TP-Link'in dandik 150Mbps'lik bir şeyi var. İnternetim 500Mbps olduğu için tam verim alamıyorum. O yüzden Wi-Fi 6 destekleyen güzel bir adaptör öneriniz var mı?

Kargo parası ve vergi yaklaşık fiyata yaklaşacak hangi ülkeden geldiğini kontrol edebilirsin router taraftarı değilim Ethernet kablosu taraftarıyım.

Modem çekiyorsa o konumdan sıkıntı yaşamazsınız.

Kargo parası ve vergi yaklaşık fiyata yaklaşacak hangi ülkeden geldiğini kontrol edebilirsin router taraftarı değilim Ethernet kablosu taraftarıyım.

kontrol edicem hemen hocam. Şey sorcaktım çok bir bilgim yok da ben şuan wifi adaptörle bağlanıyom bana direkt wifi özelliğini sağlayıp benim modeme giriş sağlıyorum. Size attığımı alayımmı sizce ve yine aynı şekilmi giriş sağlayacağım?

vergi alıyormu ya ödeme kısmına kadar geldim herhangi bir ücret artışı gözükmedi.

İnternetiniz 5G mi?
2.4ghz.

İnternetiniz 5G mi?

Huawei HG8245X6 modemimin modeli 2.4 olması lazım.​

Msı AX1800 alabilirsiniz biraz tuzlu ama kaliteli.​

wifi 5 alabilirsiniz wifi 6 fiyatları yaklaşık 2-3 katı
İnternetiniz 5G mi?
bende şuan wifi 4 destekleyen dandik bişey var o yüzden acilen değiştirmem lazım. Önerilerinizi bekliyorum çok pahalı olmazsa sevinirim.

Son düzenleme:
2.4ghz.

Huawei HG8245X6 modemimin modeli 2.4 olması lazım.​

Herhangi yeni bir telefonda ağ listesine girdiğiniz zaman eğer 5G ise yanında 5G işareti çıkacaktır. Kontrol edebilir misiniz?

Attığınız modem modeli 5G destekliyor çünkü.

Herhangi yeni bir telefonda ağ listesine girdiğiniz zaman eğer 5G ise yanında 5G işareti çıkacaktır. Kontrol edebilir misiniz?

ben internete yeni geçtimde hiç arayüzden birşeyi ellemedim. Onla alakalı olabilirmi? Ve benim önceki modemimde 5ghz destekliyordu fakat sadece ps5te gözüküyordu.

sizce attığım ürün alınırmı?

Son düzenleme:
ben internete yeni geçtimde hiç arayüzden birşeyi ellemedim. Onla alakalı olabilirmi? Ve benim önceki modemimde 5ghz destekliyordu fakat sadece ps5te gözüküyordu.

sizce attığım ürün alınırmı?
Hocam öneride bulunacağım fakat internetinizin 5G olup olmamasını öğrenmeniz büyük bir etken. Çünkü çoğu adaptör verdiği sayıyı bölüyor. Örneğin 650Mbps desteklediği söylenen bir adaptör 5G'de 450Mbps, 2.4G'de 200Mbps destekliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı