Merhabalar Aliexpress'ten Wi-Fi 6 kart almıştım, bilgisayarıma format attıktan sonra sürücüyüde güncelledim ancak internet sürekli kopuyor. Sürekli 5GHz bağlantı, Wi-Fi listesinden siliniyor, arada gidip geri geliyor. İndirme hızım 2.4 GHz ile 200 kbpslerde takılıyor. Saçma sapan şeyler oluyor.
Wi-fi kartını ekran kartı takılan uzun girişe taktım, diğer kısa girişler daha hızlıysa oraya alayım.
Aygıt yöneticisinden Wi-Fi kartının güç yönetimi yeniden başlatsın var o tiki kaldırıp öyle dene olmazsa güç seçenekleri kablosuz ağ performansını maksimum performansa çek.
Aygıt yöneticisinden Wi-Fi kartının güç yönetimi yeniden başlatsın var o tiki kaldırıp öyle dene olmazsa güç seçenekleri kablosuz ağ performansını maksimum performansa çek.
Şurası mı? Aygıt bu bilgisayarı başlatsın var, onun tiki kalkmıştı ben tik koydum şimdi ekran görüntüsünü almadan önce. O kalkıktı zaten.
Kablosuz ağ performansını maksimuma çekme yeri nerde acaba?
Güç seçenekleri hangi profil seçili ise gelişmiş güç seçeneklerini değiştir kablosuz bağdaştırıcı oradan ayarlayabilirsin olmazsa modemden Wi-Fi kanalını 9 11 13 gibi seçenekleri deneyerek en uygunu seçebilirsiniz.
Acaba sorun burda mı? 802.11a nedir 99 yılında çıkmış bağlantıyı kullanıyor, biz de Wi-fi 6 diye aldık. AX modem desteklemiyor ama ben geçenlerda bakmıştım 802.11ac kullanıyordu. Neden bu böyle oldu ki.
Acaba sorun burda mı? 802.11a nedir 99 yılında çıkmış bağlantıyı kullanıyor, biz de Wi-fi 6 diye aldık. AX modem desteklemiyor ama ben geçenlerda bakmıştım 802.11ac kullanıyordu. Neden bu böyle oldu ki.