Wi-Fi adaptör değişimi

  • Konuyu başlatan Refx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 982

Refx

Femtopat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dizüstü PC de iken ping değerlerim 40 civarındaydı. Masaüstü PC'ye geçince eski bir Wi-Fi adaptör kullanıyorum, ping değerlerim 100'ün altına düşmüyor genelde.

Bu ürünü aldım. TP-Link wn 8200 nd.
 
Ben de 300megabite kadar destekleyen Wi-Fi adaptörü almıştım masaüstü için, ama yalan dolan. Dahili olmadığı için sanırım randımanı düşün oluyor olabilir. Masaüstünde kablosuz kullanımda bugüne kadar asla performans alamadım.
 
Ben de 300megabite kadar destekleyen Wi-Fi adaptörü almıştım masaüstü için, ama yalan dolan. Dahili olmadığı için sanırım randımanı düşün oluyor olabilir. Masaüstünde kablosuz kullanımda bugüne kadar asla performans alamadım.
Dikkat etmeniz gereken konu 300 Mbps değil çünkü. Anteninin dBi gücü, 5 GHz desteği gibi etkenler daha önemli. Mesela bende WN722N var, 6 metre uzaklıkta ve arada 1 duvar olan modemden full diş çekiyor ve speedtest.net değerlerim de tam değerlerde. 4 dBi anteni var, 2,4 GHz olmasına rağmen 4 dBi olmasından ötürü kurtarıyor.
 
Eksik yazmışım özür dilerim.
Ping değerlerinde bir değişiklik olur mu? (şu an internet 4 diş çekiyor - eski Wi-Fi adaptör )
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı