Wi-Fi adaptör değişimi

• Konuyu başlatan Refx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 975
Şu tarz bir şey almanızı engelleyen şey neydi sorması ayıptır?

8megabit modemden çıkan hızı bununla kaç kullanabiliriz PC'de? (modem 10 metre uzakta varsayalım.) Laptop'daki kadar randımanlı olur mu? Bende adaptörler var 2 tane USB girişli, ikisiyle de 1 megabit anca alıyor. Almıyor bile.

8megabit modemden çıkan hızı bununla kaç kullanabiliriz PC'de? (modem 10 metre uzakta varsayalım.) Laptop'daki kadar randımanlı olur mu? Bende adaptörler var 2 tane USB girişli, ikisiyle de 1 megabit anca alıyor. Almıyor bile.

Hocam yani açıklar mısınız biraz daha

Bu konu hakkında bilgim yok affınıza mağruren.

@BattalGazininTorunuVanku PCI Express bağlantı yolunu kullandığı için USB adaptörlere göre büyük fark olur. Laptop ile aldığın değerlere yakın değerler alırsın. (Fazlasını bile alabilirsin.) Tabi fiyat olarak 300-400TL'lere çıkılırsa daha iyi ürünler var elbette. Laptoplarda da doğrudan anakarta bağlı bir Wi-Fi adaptörü vardır. Attığım modelde ekstra olarak görüldüğü üzere 2 adet anten var. Yani USB haliyle karşılaştırmak saçma olur.

@BattalGazininTorunuVanku PCI Express bağlantı yolunu kullandığı için USB adaptörlere göre büyük fark olur. Laptop ile aldığın değerlere yakın değerler alırsın. (fazlasını bile alabilirsin.) Laptoplarda da doğrudan anakarta bağlı bir Wi-Fi adaptörü vardır. Attığım modelde ekstra olarak görüldüğü üzere 2 adet anten var. Yani USB haliyle karşılaştırmak saçma olur.

Hocam dediklerinizden bir şey anlayamadım. Çok özür dileyerek söylüyorum; ping değerleri nasıl olur (çok sıkıntı yaşadığım için ısrarla soruyorum )

Hocam dediklerinizden bir şey anlayamadım. Çok özür dileyerek söylüyorum; ping değerleri nasıl olur (çok sıkıntı yaşadığım için ısrarla soruyorum )

Üstad diyor ki;
Adaptörler USB ile bağlantı yaptığı için verimsiz. Bunu PCI portuna taktığın için çok daha verimli çalışır. Yani önerdiği üründe daha az pingin olur.

Üstat diyor ki;
Adaptörler USB ile bağlantı yaptığı için verimsiz. Bunu PCI portuna taktığın için çok daha verimli çalışır. Yani önerdiği üründe daha az pingin olur.

Hah tamam hocam çok teşekkür ederim. İptal edebilirsem o ürünü alacağım o zaman. Herkese teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı