Wi-Fi adaptör önerisi

Anilxx

Hectopat

Dosya Ekleri

• IMG_1232.jpeg
    IMG_1232.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet paketinin hızı nedir, elindeki modemin tam modeli nedir ve cihazla aranda kaç metre var ayrıca telefonun ile PC olan odada modemin Wi-Fi'si çekiyor mu?
Modemin yeri daha yeni değişti hocam normalde ethernet ile bağlanıyordum ben fiber geldiği için modemi başka bir yere taşımak zorunda kaldılar şuan 40down 10upload alıyorum

Modemin yeri daha yeni değişti hocam normalde Ethernet ile bağlanıyordum ben fiber geldiği için modemi başka bir yere taşımak zorunda kaldılar şu an 40down 10upload alıyorum.

Telefon ile PC olan odadayken Wi-Fi çekiyor mu telefondan ve modemin tam modeli nedir etiketinde yazar.

Odada çekiyor ama Online oyunlarda ping giriyor modem adı Huawei LG8245x6-50

Hocam bu cihaz Wi-Fi 6 o yüzden sana Wi-Fi 6 bir cihaz lazım ama oyun için istiyorsan USB olanlara değil de PCI-e olanlara bak USB'ler uzun kullanımda ısınıyor bu da ping ve hız düşmesi gibi sorunlara yol açıyor.
Eğer laptop kullanıyorsan Xiaomi AX3000t routerını al ve OpenWrt kur sonra da onu kablosuz olarak mpdemğne bağla böylece PCI-e adaptörden bile daha iyi sonuç alırsın ama bununda eksisi Bluetooth özelliği olmaması.

Hocam bu cihaz Wi-Fi 6 o yüzden sana Wi-Fi 6 bir cihaz lazım ama oyun için istiyorsan USB olanlara değil de PCI-e olanlara bak USB'ler uzun kullanımda ısınıyor bu da ping ve hız düşmesi gibi sorunlara yol açıyor.
Eğer laptop kullanıyorsan Xiaomi AX3000t routerını al ve OpenWrt kur sonra da onu kablosuz olarak mpdemğne bağla böylece PCI-e adaptörden bile daha iyi sonuç alırsın ama bununda eksisi Bluetooth özelliği olmaması.
Masasüstü kullanıyorum bana kablo ile aynı hızı verebilecek bir adaptör var mıdır acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı