Wi-Fi adaptör vs Ethernet

Arkadaşlar Superonline Modem Cat-6 2.4 g ve 5g sinyalleri var bu arada

Ben TP-Link adaptör kullanıyorum. Hiç ısınma, bağlantı, kopma, ping vb. sorun yaratmadı bana.
Hocam o adaptörü kullandım. İlk etapta T2U Nano kullandım, bir gün ansızın arızalandı. Elle tutulamayacak kadar ısınıyor, ne yaptıysam nafile. Garanti kapsamında 3 aylık uğraş sonucunda T2U (Nano olmayan) modelle değiştirdiler. O biraz daha iyi oldu ama o da yaz günlerinde ısınıp 10-20 saniye kendini kapatıp açıyordu. Hele Steam indirmelerinde sıkıntı yapıyordu, kardeşimdeki T3U modeli de öyle. Sonunda dayanamayıp ethernete geçtim.

Hocam o adaptörü kullandım. İlk etapta T2U nano kullandım, bir gün ansızın arızalandı. Elle tutulamayacak kadar ısınıyor, ne yaptıysam nafile. Garanti kapsamında 3 aylık uğraş sonucunda T2U (nano olmayan) modelle değiştirdiler. O biraz daha iyi oldu ama o da yaz günlerinde ısınıp 10-20 saniye kendini kapatıp açıyordu. Hele Steam indirmelerinde sıkıntı yapıyordu, kardeşimdeki t3u modeli de öyle. Sonunda dayanamayıp Ethernet'e geçtim.

Ethernet daha iyi tabii ki de hocam ama benim Wi-Fi'den kablo çekmek için müsait değil o yüzden adaptör kullanıyorum.

Konuyu aktifleştireyim 2aydır tplinkin en güçlü wifi adaptörünü kullanmaktayım ancak son haftalarda valoranta ve pubgye girememeye başladım sebebi wifi kullandığın için dediler biraz saçma geldi ama malesef ethernet olmadan bazı oyunlar artık oynanmıyor oyüzden ethernet kesinlikle şart sonra pişman olmayın bilginiz olsun..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı