Wi-Fi adaptörü almak mantıklı mıdır?

arihuseyinefe

Decapat
Yer
BURSA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ Pro H610M-G DDR4 / İntel Core İ3 13100F / XPG Gammix D30 DDR4 3200MHZ 8X2 / ASUS Phoenix GT1030 GDDR5 / Kioxia Exceria G2 1TB NVME / WD Green 240GB SSD / MSİ MAG A550BN / MSİ MAG FORGE M100A /
Merhaba, sorumda da olduğu gibi Wi-Fi adaptörü almak mantıklı olur mu? Sorunum şu: Oyun oynarken durduk yere modemin ışıkları söndü, her yolu denedim ama çalıştıramadım.
Başka modem kablolarında denedim, muhtemelen kısa devre yaptı. Yeni modem almak mı daha mantıklı olur yoksa Wi-Fi adaptorü mü? İnternetin hızında düşüş olur mu? Yeni modem almak istemiyorum kablo karmaşası olduğu için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wifi adaptörü masaüstü bilgisayarlarda kablosuz bağlantı kullanmak için kullanılır, yani modem olmadan nerden bağlanacaksınız? 🙂

Wi-Fi adaptörü masaüstü bilgisayarlarda kablosuz bağlantı kullanmak için kullanılır, yani modem olmadan nereden bağlanacaksınız? 🙂

Bozulan modem 2. Modem onu belirtmeyi unutmuşum yani 1 tane daha modem var ana modem

Aklıma takılan şey internet hızında değişiklik olur mu?

Modemin asıl işini yaptırmadığınız için bozulmuştur. Repeater alın işinizi çok rahat görür Wifi adaptörü alırsanız pişman olacaksınız çünkü hepsi tıtıklık yapıyor.
Repeater ; Kablosuz internet alıp kablolu olarak bilgisayara verir.

Modemin asıl işini yaptırmadığınız için bozulmuştur. Repeater alın işinizi çok rahat görür Wi-Fi adaptörü alırsanız pişman olacaksınız çünkü hepsi tıtıklık yapıyor.

Repeater yerine normal sıradan bir modem alsam iş görür mü?

Sıradan modemlerde repeater özelliği olmayabiliyor. Ayrıca asıl görevleri repeater olmadığı için uzun süreli de çalışmıyorlar. Kaliteli TP-LİNK AC1200 var ondan alırsan çok iyi işini görür. Bütçe belirtirsen yardımcı olayım.
Tavsiyem zaten modemin var. Repeater al hem fiyatları modemlere göre daha uygun.

Sıradan modemlerde repeater özelliği olmayabiliyor. Ayrıca asıl görevleri repeater olmadığı için uzun süreli de çalışmıyorlar. Kaliteli TP-LİNK AC1200 var ondan alırsan çok iyi işini görür. Bütçe belirtirsen yardımcı olayım.
Bütçem 600 1200 arası

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı