Wi-Fi adaptörü neye göre seçilir?

Fiyatsal olarak baktığımın üstünde.
Anladığım üzere routerlar modemdeki interneti alıp dağıtıyor. Ama routerın o interneti alıp ethernetten iletmesi adaptörden hızlı mı. Çünkü adaptör direk alıp iletiyor. Routerlerin de fiyatları pahalı. Şuanki sorunum ethernet salonun üzerinden geçiyor ve kabloya değince telefon hat kablosu çıkıyor. F/P ürünler kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim ?

Fiyatsal olarak baktığımın üstünde.
Anladığım üzere routerlar modemdeki interneti alıp dağıtıyor. Ama routerın o interneti alıp ethernetten iletmesi adaptörden hızlı mı. Çünkü adaptör direk alıp iletiyor. Routerlerin de fiyatları pahalı. Şuanki sorunum ethernet salonun üzerinden geçiyor ve kabloya değince telefon hat kablosu çıkıyor. F/P ürünler kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim ?
Hem daha hızlı hemde 7/24 çalışabiliyor. + 100Mbps hıza kadar kısıtlamaz. Vaktiyle 90TL değerindeki TP-LINK MR3020 3G router cihazını 50TL fiyata almıştım. $ ve € fiyatları uçmasa daha ucuzada alabilirdin. USB WIFI aygıtlar her zaman kısa ömürlü olur PC kapalı iken ya çıkartacaksın yada PC elektrikte takılı kalmayacak prizden çıkartılacak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı