Wi-Fi adaptörünü çıkarınca sistem mavi ekran veriyor

tyms2

Centipat
Kullandığım bir Wi-Fi sağlayıcısı var ve bu sağlayıcıyı çıkarttığımda mavi ekran sorunu alıyorum, çözümü var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dump dosyası?
Bir de neden çıkarıyorsun ki Wi-Fi sağlayıcısını? Akla mantığa sığacak hareket değil bu.

Dump dosyası?
Bir de neden çıkarıyorsun ki Wi-Fi sağlayıcısını? Akla mantığa sığacak hareket değil bu.

Sağlayıcıyı ben çıkartmıyorum bazen takılıyorum falan çıkıyor sinir bozucu bir duruma dönüşüyor.
Dump dosyası?

Driver Booster kullanıyor musun?

Wİ-Fİ adaptörünü yüzüne mavi ekran alıyorsun.

Wİ-Fİ adaptörün sürücüsünü güncellemeye çalışalım. Sürücüsünü güncellemek için modelini ve donanım kimliğini paylaşın.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

Ekran kartı sürücün güncelliğini kontrol et. Güncel değil ise güncellemelisin.

Wİ-Fİ adaptörünü yüzüne mavi ekran alıyorsun.

Wİ-Fİ adaptörün sürücüsünü güncellemeye çalışalım. Sürücüsünü güncellemek için modelini ve donanım kimliğini paylaşın.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

USB\VID_0CF3&PID_1006&REV_0108 donanım kimliği bu eski bir adaptör

Wi-Fi adaptörünü yüzüne mavi ekran alıyorsun.

Wi-Fi adaptörün sürücüsünü güncellemeye çalışalım. Sürücüsünü güncellemek için modelini ve donanım kimliğini paylaşın.

"Sfc /scannow" rehberini uygula.

Tarama da böyle bir şey çıktı pek anlamadığım için bu işten. Drive booster kullanmıyorum.Ekran kartım güncel

Dosya Ekleri

• aw eae weaw.PNG
    aw eae weaw.PNG
    15,5 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

2 gün önce bunla ilgili bir konu açılmış.

Ama tek sorun senin Windows 10 kullanman olacak. Windows 7 için hazırlanmış sürücüler mevcut.

Yüklerseniz sorun oluşur mu bilemiyorum gerçekten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı