Wi-Fi adaptor önerisi

Ömer Öztürk23

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benım ev ınternetım 200 Mbps kullanıyorum, kendım onceden aldıgım bır USB adaptoru var ama bu USB adaptor cok ıyı cekmıyor, adı bu:
AC1200 Mbps Dual band. maksımum 40 cekıyor.
Bu yuzden sızden yenı guzel bır USB adaptor onerısı ıstıyorum, butcem de yaklasık 600 TL cıvarı ya da guzel bır PCI Express adaptor de onerebılırsınız.

Merhaba, benım ev ınternetım 200 Mbps kullanıyorum, kendım onceden aldıgım bır USB adaptoru var ama bu USB adaptor cok ıyı cekmıyor, adı bu:
AC1200 Mbps Dual band. maksımum 40 cekıyor.
Bu yuzden sızden yenı guzel bır USB adaptor onerısı ıstıyorum, butcem de yaklasık 600 TL cıvarı ya da guzel bır PCI Express adaptor de onerebılırsınız.
Metre başına %6 kayıp olur her zaman. Bu oran evin duvarları, metaller ve diğer malzemelere göre sinyal kalitesi değişir ancak %6 ortalama bir değerdir. 1 metre CAT6/7 bir kablo ile internet hızınızı ölçün. Eğer 140-150Mbps geliyorsa ve eğer modemle, wifi adaptörün arasında 8-10 metre gibi bir mesafe varsa 40mbps kablosuz hız normal. Cihazı değiştirseniz de 50-60 alırsınız en fazla. Ancak kablolu 200Mbps alıyorsanız yeni cihaz alabilirsiniz. 200ü 40a düşürmesi için cihazda sorun olması gerek. Bağlandığınız cihazın güncel olduğunu varsayıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı