Wi-Fi ağı üzerinden virüs bulaşır mı?

Arkadaş 2000 yılında kalmış öyle internete virüsü saldım çayıra mevlam kayıra diye saldıklarını zannediyor hala.

Ben exploitleri kastetmedim. @170981 dedi ya hani kim hedef alsın yurttaki çocuğu ondan bahsettim. Hedef almak ile olmuyor pandemi zamanında bir sürü bankacılık virüsleri yayılmıştı.. Ağ konusunu bahsetmiyorum artık. Hedef alma olayı saçmalığı nedir ya xD

Canım kardeşim ben bir üniversitedeyim yaklaşık 10.000 kişi aynı ağı kullanıyor. Sen diyorsun ki bu 10.000 kişiden biri bile dediğin gibi bir virüse yakalansa hepsi patlar. Yok öyle bir şey. Öyle olsaydı bırak üniversiteyi dünyada hacklenmemiş insan kalmazdı. Çok basit sızma yöntemleri dışında kimse artık insanların bilgisayarlarına girmek için o kadar uğraşmıyor çünkü bir kazancı yok. Sallıyorum sen gider r/wallstreetbets'e 1.000.000$'lık robinhood hesabını paylaşırsan o zaman hedef alınırsın o zaman ağına sızıp sana erişmeye çalışırlar. Bak hala hedef almak falan diyorsun canım kardeşim sisteme girilebilir, ağa sızılabilir ama diyorum ki kimse bunu yap-maz. Bunu yapabilen adam öyle rastgele millete sızayım neler varmış neler yokmuş bakayım da yolumu bulayım demez. Gider sağda solda hedef belirler kendine ona ulaşmaya çalışır. Bunu anlaması zor olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…