Wi-Fi ağına bağlı cihazlarda aynı reklamlar çıkıyor

mert243771

Decapat
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
53
Arkadaşlar merhaba, öncelikle şundan bahsetmek istiyorum 14 subat zamanında nişanlıma bi iç giyim ürünü almak istedim ve piyasasını yokladı. Ne ne kadardır diye internette gezindim.

Lakin şöyle bi durumla karşılaştım örnegin gezindiğim ürünler aynı Wi-Fi'da baglı cihazlarımda (telefonlarda ailemin bilgisayarında) aramaya bunu yazınca otomatik olarak daha önce bu sitelere girdiniz ve bu reklamları görüyorsunuz uyarısı ile karsılastım. Bir türlü kapatamadım. Adblock kullanıyorum ama bu neden oldu hiçbir fikrim yok.

Tamam kendi özel bilgisayarımda bunlar çıkabilir sıkıntı degil ama diğer Wi-Fi'a baglanan tüm kişilerde bunların çıkmasını istemiyorum nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba reklamlar İP adresiniz üzerinden verildiği için diğer cihazlarda aynı reklamlarla karşılaşmanız normal. Çözüm ise başka sitelere girip ürünlere bakmanız. Mesela gittigidiyor.com (bu site fena bir şekilde tarayıcı reklamı basıyor) bu siteye bir ürün yazın ve inceleyin farklı şeylere bakın 5 dakikaya kalmaz bütün reklamlarınız değişecektir. Bu çözümü uyguladım ve çalışıyor.
 
Eğer tekrar bir ürüne bakmak istiyorsanız ve bu ürünün reklamlarının diğer cihazlarda çıkmasını istemiyorsanız gizli sekmeden yararlanabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı