Wi-Fi algılanmıyor

Nemai

Megapat
Daha fazla  
Eve şu anda internet bağlatılmadı ve telefonumdan kullanmaya çalışıyorum. Ancak Hotspot'u açtığımda gözükmüyor. Hatta hiçbir ağ gözükmüyor Windows 10 böyle mi yapılmış bende sorun mu var?

Bilgisayarınız masaüstü mü? Laptop mu?
Laptop ise, Wi-Fi kartı var mı?
Masaüstü ise, anakartı destekliyor mu veya Wi-Fi kartı/USB'sine sahip misiniz?

Eğer Wi-Fİ destekleyen hiçbir cihazınız yoksa, telefonunuzun internetini USB kablosu üzerinden paylaşın.

Eve şu anda internet bağlatılmadı ve telefonumdan kullanmaya çalışıyorum. Ancak Hotspot'u açtığımda gözükmüyor. Hatta hiçbir ağ gözükmüyor Windows 10 böyle mi yapılmış bende sorun mu var?
Cihazınıza format mı attınız? Windows'un kurmaması ve görmemesinin sebebi şu a wifi sürücüsünün kapalı olmasıdır. Cihazınızda Wi-Fi sürücünüzü açmalısınız. Bilgisayarınızın marka modeliyle Wi-Fi'nin nasıl açıldığını öğrenin. Eğer biliyorsanız direk uygulamaya geçirebilirsiniz.

Mesela benim bilgisayarımda fn+f2 tuşuyla kablosuz fonksiyonu devreye giriyor.
Hatta iki şekilde açılıyor benim bilgisayarımda şöyle anlatayım:

İşk olarak bilgisayarımın sağında Wlan yazıyor onu On tuşuna getiriyorum sonrasında klavyeden fn+f2 tuş kombinasyonu ile de kablosuzu aktive ediyorum. Sizin probleminizin kaynağı bence Wi-Fi sürücüsünün kapalı olması. Açık olsa Windows yükler ve kurardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı