Wi-Fi Alıcı Önerisi

Wi-Fi alıcısından kastın USB girişli adaptörlerse, genel olarak hepsi birbirine yakın. Genel olarak derken ucuzlarını kast ettim, 20-25TL olanların arasında bence "şu çok daha iyi" diye öne çıkartılan bir ürün yoktur. Xiaomi Wireless Adaptörü Kablosuz Wifi Alıcı Usb Adaptör - n11.com Ben olsam şunu alırdım, en azından marka bilindik, bir tık daha kaliteli sinyal verdiğini düşünüyorum ama karşılaştırmalarına ya da özelliklerine bakmadım.
 
Evet kastım o.Peki piyasada olan 30-35 tl likler var onlar nasıl sizce.300 mbps ve 600 mbps çeşitleri var hangisi iyidir?
30-35 TL civarında olanlar çok iyi değil. Ben TP-Link'in bir modelini kullanıyordum sürekli kopmalar ve benzeri sorunlar yaşanıyordu. Biraz paraya kıyıp kaliteli bir şeyler alın gerçekten işkence çekmiştim ben.
 
Arkadaşlar bende Everest Ewn-720 150 Mbps 8m Usb.kablolu - n11.com bu var cs go da vb oyunlarda ani ping çıkışları yaşıyorum 8-9 saniyede bir pingim 50 olsa bile kendimi iki adım ötede buluyorum ve ben bunun alıcıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.ve bu 150 mbps. Ben 600 mbps alsam daha iyi olmazmı.
Bahsettiğiniz destekledikleri hızlar ve Türkiye'de pek bir anlam ifade etmiyorlar. 150 mbps internetin var mı?
 
Tabiki yok.Bunu bilmiyordum öncelikle bilgilendirmen için teşekkürler.Peki eski olmasından kaynaklanabilir mi?Çünkü diğer laptoptan vs olmuyor bu ping problemi.Yenisini alsam değişir mi sorun?
 
Tabiki yok.Bunu bilmiyordum öncelikle bilgilendirmen için teşekkürler.Peki eski olmasından kaynaklanabilir mi?Çünkü diğer laptoptan vs olmuyor bu ping problemi.Yenisini alsam değişir mi sorun?
Benim tavsiyem en rahatı Ethernet kablosu ile bağlamak eğer mümkün ise. Mümkün değilse sizin gibi Wi-Fi adaptör kullanan biri mutlaka adam akıllı bir tanesini önerir. Ben sadece bir tane kullandım ve dediğim gibi sürekli kopma sorunu yaşadım.
 
bağlamam mümkün değil bağlarsam evdeki diğer cihazların erişimi kesilecek.Aslında 50-60 tl de vermek istemiyorum. içimde ya düzelmezse şüphesi var çünkü.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı