Wi-Fi alıcısı ile ping sorunu çözülebilir mi?

Bütçe
350

Arishem

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, öncelikle merak ettiğim bir şey var: Wi-Fi alıcısı ile ping sorununu çözebilir miyim? İnternet paketim 100 megabit ve modem ile aramda 2 duvar var denebilir. Bunun dışında evdeki internet berbat olduğundan çözüm yöntemlerine baktım ve en mantıklısı Ethernet kablosu bağlamak diye düşündüm fakat laptopumda Ethernet girişi olmadığından dönüştürücü de baktım ve sanırım iki bileşenin uyumluluğu önemli.

Ek olarak modemin desteklemesi gereken ekstra bir şey var mı Ethernet kablosuyla vs. ilgili onu da bilmiyorum. Bulduğum Ethernet kablosu aşağıdaki linkte. Şu anlık iyi olduğunu bildiğim markalar Alfais, Ugreen ve Baseus. Amacım sadece oyun oynarken pingimin olabildiği kadar az olması çünkü abartmıyorum Rocket League oynarken 250'nin altında pingim çok nadirdir ve bütün Online oyunlarda böyle. Dönüştürücü de önerirseniz çok memnun olurum.

Hocam şimdi modeminizin modeli lazım.

Hocam laptopunuzda Type-c girişi varsa 100mbit hızı destekleyen Hub'lar mevcut. Ping konusunda kablosuzdan çok daha iyi çözüm olacaktır. Hatta Type-c değil de USB şeklinde de ethernet Hub dönüştürücüler var. Daha dün arkadaşımın pc format sonrası ethernet girişini görmeyince Hub ile bağladım. Ping ve jitter anakarta taktığımız halinden farklı değildi.

Powermaster 10 Metre Cat6 Internet Data Kablosu(ETHERNET MODEM RJ45 UÇLU JACKLI NETWORK ADSL) Fiyatı, Yorumları - Trendyol MAXGO 2117 Usb 3.0 To Ethernet Dönüştürücü Çevirici Adaptör Gigabit Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu ikisi iş görmeli.

Hocam 5 gbps veri aktarım hızı olan 1 adet type-c ve 2 adet usb girişi var eğer bir farkı olmazsa usbyi tercih edeceğim.

Type-c portu çok daha stabil ve hızlıdır USB portlarına nazaran. O nedenle demiştim dilerseniz Type-c hub alabilirsiniz ekstra USB girişleri de olan. İnternetini etkilenmeden esktra girişlerinizin de olması gayet avantajlı olurdu sizin için. Hatta bu type-c Hub'lar ile telefonunuza bile ethernet ile internet bağlayabiliyorsunuz Android ise.

Modeli nedir hocam kullandığınız hub’ın?

Teşekkür ederim hocam dikkate aldım dediklerinizi.

Hocam Maxgo için bozuk ve iade edilmiyor diyenler olmuş ve usb 2.0 100mbps chipseti varmış.

Son düzenleme:
Modeli nedir hocam kullandığınız Hub'ın?

Teşekkür ederim hocam dikkate aldım dediklerinizi.

Hocam maxgo için bozuk ve iade edilmiyor diyenler olmuş ve USB 2.0 100Mbps chipseti varmış. Hocam örnek onlar.

Hocam örnek sadece bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…