Arishem
Hectopat
Daha fazla
İyi Sosyaller, öncelikle merak ettiğim bir şey var: Wi-Fi alıcısı ile ping sorununu çözebilir miyim? İnternet paketim 100 megabit ve modem ile aramda 2 duvar var denebilir. Bunun dışında evdeki internet berbat olduğundan çözüm yöntemlerine baktım ve en mantıklısı Ethernet kablosu bağlamak diye düşündüm fakat laptopumda Ethernet girişi olmadığından dönüştürücü de baktım ve sanırım iki bileşenin uyumluluğu önemli.
Ek olarak modemin desteklemesi gereken ekstra bir şey var mı Ethernet kablosuyla vs. ilgili onu da bilmiyorum. Bulduğum Ethernet kablosu aşağıdaki linkte. Şu anlık iyi olduğunu bildiğim markalar Alfais, Ugreen ve Baseus. Amacım sadece oyun oynarken pingimin olabildiği kadar az olması çünkü abartmıyorum Rocket League oynarken 250'nin altında pingim çok nadirdir ve bütün Online oyunlarda böyle. Dönüştürücü de önerirseniz çok memnun olurum.
www.kadanteknoloji.com
Ek olarak modemin desteklemesi gereken ekstra bir şey var mı Ethernet kablosuyla vs. ilgili onu da bilmiyorum. Bulduğum Ethernet kablosu aşağıdaki linkte. Şu anlık iyi olduğunu bildiğim markalar Alfais, Ugreen ve Baseus. Amacım sadece oyun oynarken pingimin olabildiği kadar az olması çünkü abartmıyorum Rocket League oynarken 250'nin altında pingim çok nadirdir ve bütün Online oyunlarda böyle. Dönüştürücü de önerirseniz çok memnun olurum.
Alfais 4453 Cat7 Ethernet RJ45 600MHz 10GBPS Modem İnternet Kablosu 20 Metre
CAT7 ETHERNET LAN İNTERNET KABLOSU 20 METRE Cat 7; kabloları cat 5e ve cat 6a kablolarına göre daha hızlı sinyalleri ( veri ) destekleyerek 600 mhz e kadar olan veri iletim hızlarını sağlamaktadır . -UÇLARI FABRİKASYON TAKILI -JELATİN AMBALAJINDA -UZUNLUK:20 METRE -10Gbpz bant genişliği -
www.kadanteknoloji.com