Bir anda ekran görüntüsündeki hatayı vermeye başladı. Durum kısmında 'normal çalışıyor' yazıyor ama olaylar kısmında 'aygıt başlatılamadı' diyor.
Eki Görüntüle 1566159
Eki Görüntüle 1566160
Bu da olay görüntüleyicisindeki sonuç:
Eki Görüntüle 1566161
Abra A5 V15.10Notebook un marka modeli nedir?
Abra A5 v15.10
hocam bu sürücü kurulu. Kendi sitesinden indirip kurdum bende ana bu hatayı veriyor. Hem intelin en güncel sürümünü denedim hem kendi sitesindeki sürücüyü denedim ama düzelmiyor. İşim internet üstünden olduğu için çok sorun oldu bu durumBu sürücüyü kurun ve kurulduğundan versiyonu kontrol ederek emin olun.
21.70.0.6 versiyon tarih 28.04.2020
Hocam bu sürücü kurulu. Kendi sitesinden indirip kurdum bende ana bu hatayı veriyor. Hem Intel'in en güncel sürümünü denedim hem kendi sitesindeki sürücüyü denedim ama düzelmiyor. İşim internet üstünden olduğu için çok sorun oldu bu durum![]()
Hocam çok teşekkür ederim gerçekten beni kurtardınız. Cüzi bir miktar da olsa teşekkür etmek istiyorum IBAN veya papara numarası atabilir misiniz?Laptopun içini açın. Anteni çıkarıp yeniden bağlayın.
Hocam WiFi hiç gelmiyodu çalışmıyordu aygıt ama sorun çözüldü. Teşekkür ederim yardımınız içinPeki Wi-Fi kopuyor mu hocam?
Rica ederim, ne demek. Yardımım dokunabildiyse ne mutlu bana. Normalde kabul etmem ancak öğrenci olduğum için kabul etmek mecburitindeyim. Yarın gün içinde size geri dönüş yapabilirim ancak.Hocam çok teşekkür ederim gerçekten beni kurtardınız. Cüzi bir miktar da olsa teşekkür etmek istiyorum IBAN veya papara numarası atabilir misiniz?
Hocam WiFi hiç gelmiyodu çalışmıyordu aygıt ama sorun çözüldü. Teşekkür ederim yardımınız için
Dönüşünüzü bekliyorum hocam. Birde bir sorum daha olacaktı bunun sebebi tam olarak ne olmuş olabilir? Yani donanımsal bir arıza olabilir mi? Şuan düzgün çalışıyor ama.Rica ederim, ne demek. Yardımım dokunabildiyse ne mutlu bana. Normalde kabul etmem ancak öğrenci olduğum için kabul etmek mecburitindeyim. Yarın gün içinde size geri dönüş yapabilirim ancak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.