Wi-Fi Bağlanmama Sorunu

Kara Mustafa

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın yerini değiştirdim. Değiştirirken modemi çıkarmak zorunda kaldım. Sonra tekrar taktığımda internet gitmişti. Modemi resetledim ancak olmadı. Sorun gider dediğimde ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil diyordu. İnternetten bir çözüm videosu izledim, oradakileri uyguladım. Bilgisayara internet geldi ancak telefonum Wi-Fi'ye bağlanmıyor IP adresini DNS'i falan böyle ayarladım. Lütfen yardım edin.

Screenshot_1.png

Modeminizin şifreleme ayarları ile ilgili olduğunu düşündüğüm bir sorun bu. Yukarıdaki ip değişikliği yasaklı sitelere giriş işlemi içindir. Eğer 192.168.l.l adresine giriş yaparsanız gerekli güncellemeleri uygulayabilirsiniz.

Modeminizin şifreleme ayarları ile ilgili olduğunu düşündüğüm bir sorun bu. Yukarıdaki ip değişikliği yasaklı sitelere giriş işlemi içindir. Eğer 192.168.l.l adresine giriş yaparsanız gerekli güncellemeleri uygulayabilirsiniz.
Ama interneti 2 kişi kullanıyoruz ttnetten gelen kablo komşumuzda ve onlardan gelen kabloyu kullanıyorum dolayısıyla modemim de ayrı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı