Wi-Fi bağlantı sorunu

StrangerRanger

Femtopat
Daha fazla  
Telefonum Wi-Fi’ye bağlıyken bilgisayarımı açıp, bilgisayarım ile de Wi-Fi’ye bağlanınca evdeki internet komple gidiyor, modemi reset atmam gerekiyor. Telefon ve bilgisayar ile aynı anda Wi-Fi’ye katılamıyorum. Reset attıktan sonra bile illa bir tanesi bağlanıyor, yine ikisini de bağlamaya çalışınca evdeki internet tekrar gidiyor. Telefon iPhone 8.bilgisayarın anakartı ASUS TUF Gaming X570 PLUS (Wi-Fi).Tüm cihazların driverları günceldir. İnternet TurkNet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonum Wi-Fi’ye bağlıyken bilgisayarımı açıp, bilgisayarım ile de Wi-Fi’ye bağlanınca evdeki internet komple gidiyor, modemi reset atmam gerekiyor. Telefon ve bilgisayar ile aynı anda Wi-Fi’ye katılamıyorum. Reset attıktan sonra bile illa bir tanesi bağlanıyor, yine ikisini de bağlamaya çalışınca evdeki internet tekrar gidiyor. Telefon iPhone 8.bilgisayarın anakartı ASUS TUF Gaming X570 PLUS (Wi-Fi).Tüm cihazların driverları günceldir. İnternet TurkNet.

Sıkıntı 2 cihazda da olduğunu açıkçası düşünmüyorum. Modeminizi değiştirmeyi deneyin.

Sıkıntı 2 cihazda da olduğunu açıkçası düşünmüyorum. Modeminizi değiştirmeyi deneyin.
Bilgisayarı yeni topladım bir ay kadar oluyor.Son bir haftadır bu problemi yaşıyorum.Acaba modeme 2 bilgisayar, 4 telefon,1 tablet bağlı olduğu için olabilir mi?Ama dediğim gibi 1 haftadır bu sorun var,yeni bilgisayar ve iPhone 8 yapıyor diğer cihazlarda olmuyor problem.

Bilgisayarı yeni topladım bir ay kadar oluyor. Son bir haftadır bu problemi yaşıyorum. Acaba modeme 2 bilgisayar, 4 telefon, 1 tablet bağlı olduğu için olabilir mi? Ama dediğim gibi 1 haftadır bu sorun var, yeni bilgisayar ve iPhone 8 yapıyor diğer cihazlarda olmuyor problem.

Çok fazla kişi bağlanıyor ağınıza. %20 ihtimalle bundandır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı