Wi-Fi bağlantısı sürekli olarak kopuyor

feronline

Hectopat
Daha fazla  
Modeme Wi-Fi ile bağlanıyorum ve internet CS2 oynamaya başladığımda 5-10 dakikada bir beni Wi-Fi'dan atıyor. Bazen oynamazken de atıyor ama Wi-Fi kısmında yine bağlandığım ağ gözüküyor, sadece bağlantı kopup yeniden bağlanıyor.

Modeme Wi-Fi ile bağlanıyorum ve internet CS2 oynamaya başladığımda 5-10 dakikada bir beni Wi-Fi'dan atıyor. Bazen oynamazken de atıyor ama Wi-Fi kısmında yine bağlandığım ağ gözüküyor, sadece bağlantı kopup yeniden bağlanıyor.

Muhtemelen ülkede genel güvenlik sorunu olan internet servis sağlayıcınızın sokakta ki bakır kabloları çalınıp duruyordur ve yenisi yapıyorlardır,bu yüzden oluyor diye sanıyorum mümkünse taşının veya yeni bir sağlayıcı geçin.

Niye Ethernet kullanmıyorsun kullandığın Wi-Fi adaptör modeli nedir? Modeme olan uzaklık ne kadar ve arada duvar var mı?

Niye Ethernet kullanmıyorsun kullandığın Wi-Fi adaptör modeli nedir? Modeme olan uzaklık ne kadar ve arada duvar var mı?

Bilgisayarım modeme uzak, 15 metre kablo lazım. Modem modeli Huawei HG8245x6 5 GHz fiber. Arada 1 duvar var ama önceden bu şekilde kopmalar yaşanmıyordu, Bu arada dün 500 megabitten 1000 megabite çıkardım internet hızını ondan sonra olmaya başladı bu sorun. Superonline'ı aradım düzelttik dediler ama bir şey düzelmedi.

Muhtemelen ülkede genel güvenlik sorunu olan internet servis sağlayıcınızın sokakta ki bakır kabloları çalınıp duruyordur ve yenisi yapıyorlardır, bu yüzden oluyor diye sanıyorum mümkünse taşının veya yeni bir sağlayıcı geçin.

Arkadaşım da yaklaşık olarak aynı uzaklıkta modeme, onu ağdan atmıyor veya herhangi bir sorun yaşamıyor. Aynı şekilde telefonlarda da bir sorun yok. Sadece benim bilgisayarımda oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı