Wi-Fi bağlantısında bilgisayara engel konur mu?

Yusuf Mahmut

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2017
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba. Ben Wi-Fi'a yan binadaki bir Fitness'tan bağlanıyorum. Laptop üstünden bir süre internete girdikten sonra internete bağlanamadı. Laptopa format attım yine düzelmedi. Bir adet Wi-Fi adaptör aldım onda da girdim. Bir süre sonra o da bağlanmadı. Fakat her ikisi de başka cihazlara çok rahat bağlanıyor. Fitness benim laptopa engel atma imkanı var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer şifre doğru ve ağa hiç bağlanmıyorsa cihazınızın MAC adresine engel koymuş olabilir.

Şifre doğru ve şifreyi yanlış gitsek bile yanlış demiyor. Bağlanma hatası veriyor. Fakat cihaz da da pc dede hiçbir problem yok. Diğer ağların çünkü hepsine bağlanıyor. Mac adresini değiştirme yapabilirmiyim?
 
Evet panel üzerinden yapılabiliyor . Yani bu yolla arada eve gelen misafirleri engelliyorum şanslarını çok zorlarlar ise :D
 
Cihaz MAC adresi panel üzerinden değiştirilemez. Windows üzerinden de değiştirilemez bildiğim kadarıyla. Ama Linux'ta MAC adresi değiştirme yolları var. Ve ayrıca Fitness sadece size engel atmış olmayabilir. Genel bir koruma da açmış olabilir. Yani sadece o şahsın belirlediği MAC'ler internete girebilir. Bu da siz MAC değiştirseniz bile internete giremezsin anlamına gelir. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı