Wi-Fi bağlı ama internet erişimi yok

karafrat921

Centipat
Merhabalar.
Saf Android telefon var. Wi-Fi sorunsuz bağlı bir süre sonra programlar internet erişimi yok diyor. Telefon internete bağlanmıyor ama Wi-Fi halen sorunsuz bağlı. Uçak moduna ve/veya telefonu yeniden açıp kapatınca sorun düzeliyor. Taki bir süre sonra aynı sorun tekrarlayana kadar. Mobil veride iken sorun yok farklı bir internette deyemedim. Telefon anneme ait. Modeme reset attım, telefonu formatladım, telefonda ki ağ ayalarını sıfırladım. Sorun düzelmedi. Teşekkürler.

Benzer problemi Mate 10 Lite telefonumda yaşıyordum. Bu yüzden sevisine gönderdim. Geldiğinde ise düzelmişti. Garantisi varsa gönderin derim.

192.168.1.1 sitesine girip Mac filtresinin dışında olduğundan emin ol. Eğer olmazsa sıfırlamayı deneyebilirsin. Durduk yere olacak bir sorun değildir bu.

Herhangi bir engelleme yok bağlantı farklı sürelerde kesiliyor. Wi-Fi bağlanınca sabit bir kesilme yok bir müddet sonra Wi-Fi bağlantısı var ama internet erişimi yok.

Telefon Meizu internetin bir kotası yok sadece bu telefon sorun çıkartıyor. Daha önce böyle yapmazdı bir aydır böyle telefonun başka hiçbir sorunu yok. Modemle alakası yok tam emin olamamakla birlikte başka Wi-Fi ağlarında da yapıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı