Piastri Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 150 10 Ağustos 2024 #11 Zaon0910 dedi: Benim ne yapmam gerekiyor o zaman. Yeniden baslatip kabloyu tak cikar yaptim ginede degismedi Genişletmek için tıkla... Az önce denedim oldu demiştin bende olduğunu sandım. Halen yok mu bağlantın?
Zaon0910 dedi: Benim ne yapmam gerekiyor o zaman. Yeniden baslatip kabloyu tak cikar yaptim ginede degismedi Genişletmek için tıkla... Az önce denedim oldu demiştin bende olduğunu sandım. Halen yok mu bağlantın?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #12 Zaon0910 dedi: Benim ne yapmam gerekiyor o zaman. Yeniden baslatip kabloyu tak cikar yaptim yine de degismedi. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemek işe yarayabilir, ama tekrar modem kurulumu yapman gerekebilir, modem marka modeli nedir?
Zaon0910 dedi: Benim ne yapmam gerekiyor o zaman. Yeniden baslatip kabloyu tak cikar yaptim yine de degismedi. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemek işe yarayabilir, ama tekrar modem kurulumu yapman gerekebilir, modem marka modeli nedir?
Zaon0910 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #13 Piastri dedi: Az önce denedim oldu demiştin bende olduğunu sandım. Halen yok mu bağlantın Genişletmek için tıkla... Abi orda kasanin arkasindaki ışık geri geldi anlamında demistim suan hala DHCP sunucusuna erişilemiyor diye bir sorun çıkartıyor Einstein dedi: Modemi resetlemek işe yarayabilir, ama tekrar modem kurulumu yapman gerekebilir, modem marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... NetMASTER uydunet FDD3 yaziyor arkasinda
Piastri dedi: Az önce denedim oldu demiştin bende olduğunu sandım. Halen yok mu bağlantın Genişletmek için tıkla... Abi orda kasanin arkasindaki ışık geri geldi anlamında demistim suan hala DHCP sunucusuna erişilemiyor diye bir sorun çıkartıyor Einstein dedi: Modemi resetlemek işe yarayabilir, ama tekrar modem kurulumu yapman gerekebilir, modem marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... NetMASTER uydunet FDD3 yaziyor arkasinda
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #14 Zaon0910 dedi: Abi orada kasanin arkasindaki ışık geri geldi anlamında demistim şu an hala DHCP sunucusuna erişilemiyor diye bir sorun çıkartıyor. Netmaster UyduNet fdd3 yaziyor arkasinda. Genişletmek için tıkla... Kablonet kullanıyorsun, o zaman modemi resetleyebilirsin, modem kurulumu yapman gerekmez.
Zaon0910 dedi: Abi orada kasanin arkasindaki ışık geri geldi anlamında demistim şu an hala DHCP sunucusuna erişilemiyor diye bir sorun çıkartıyor. Netmaster UyduNet fdd3 yaziyor arkasinda. Genişletmek için tıkla... Kablonet kullanıyorsun, o zaman modemi resetleyebilirsin, modem kurulumu yapman gerekmez.
Zaon0910 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #15 Einstein dedi: Kablonet kullanıyorsun, o zaman modemi resetleyebilirsin, modem kurulumu yapman gerekmez. Genişletmek için tıkla... O arkadaki reset tusuna bassam yeter yani resetleyebilmek icin
Einstein dedi: Kablonet kullanıyorsun, o zaman modemi resetleyebilirsin, modem kurulumu yapman gerekmez. Genişletmek için tıkla... O arkadaki reset tusuna bassam yeter yani resetleyebilmek icin
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #16 Zaon0910 dedi: O arkadaki reset tusuna bassam yeter yani resetleyebilmek icin. Genişletmek için tıkla... Reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutarsan resetlenir.
Zaon0910 dedi: O arkadaki reset tusuna bassam yeter yani resetleyebilmek icin. Genişletmek için tıkla... Reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutarsan resetlenir.
Zaon0910 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #17 Einstein dedi: Reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutarsan resetlenir. Genişletmek için tıkla... Simdi resetledim wifi da gitti, aç kapa yaptim modeme gine wifi gelmedi ethernette ayni durumda
Einstein dedi: Reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutarsan resetlenir. Genişletmek için tıkla... Simdi resetledim wifi da gitti, aç kapa yaptim modeme gine wifi gelmedi ethernette ayni durumda
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #18 Zaon0910 dedi: Simdi resetledim Wi-Fi'da gitti, aç kapa yaptim modeme gine Wi-Fi gelmedi Ethernet'te ayni durumda. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi şifresini değiştirdiysen modemi resetlediğinde Wi-Fi şifresi sıfırlanmıştır, modemin arkasında yazan Wi-Fi şifresini girin.
Zaon0910 dedi: Simdi resetledim Wi-Fi'da gitti, aç kapa yaptim modeme gine Wi-Fi gelmedi Ethernet'te ayni durumda. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi şifresini değiştirdiysen modemi resetlediğinde Wi-Fi şifresi sıfırlanmıştır, modemin arkasında yazan Wi-Fi şifresini girin.
Zaon0910 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #19 Einstein dedi: Wi-Fi şifresini değiştirdiysen modemi resetlediğinde Wi-Fi şifresi sıfırlanmıştır, modemin arkasında yazan Wi-Fi şifresini girin. Genişletmek için tıkla... Hep kullandığımız şifreyi de o arkadaki uzun olanı da denedim kaydedildi şifreyi kontrol edip tekrar deneyin diyor
Einstein dedi: Wi-Fi şifresini değiştirdiysen modemi resetlediğinde Wi-Fi şifresi sıfırlanmıştır, modemin arkasında yazan Wi-Fi şifresini girin. Genişletmek için tıkla... Hep kullandığımız şifreyi de o arkadaki uzun olanı da denedim kaydedildi şifreyi kontrol edip tekrar deneyin diyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #20 Zaon0910 dedi: Hep kullandığımız şifreyi de o arkadaki uzun olanı da denedim kaydedildi şifreyi kontrol edip tekrar deneyin diyor. Genişletmek için tıkla... Şifreyi doğru girdiğine emin misin?
Zaon0910 dedi: Hep kullandığımız şifreyi de o arkadaki uzun olanı da denedim kaydedildi şifreyi kontrol edip tekrar deneyin diyor. Genişletmek için tıkla... Şifreyi doğru girdiğine emin misin?